Αρνητικός ο γιος του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού στη Φλώρινα – Ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών



Αρνητικός στο τεστ για το κορονοϊό βγήκε, σύμφωνα με πληροφορίες ο ιός του 65χρονου άνδρα που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό κατατάσσοντάς τον ως το 1ο επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα του κορονοϊού στην Φλώρινα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες τα μέλη της οικογένειας του έχουν τεθεί σε καραντίνα και σε κατ΄οίκον περιορισμό ενώ γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών τόσο του 65χρονου όσο και των μελών της οικογενείας του με τους οποίους ήρθε σε επαφή το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα πάντως με δελτίο τύπου της διοίκησης του Νοσοκομείου Φλώρινας η υγεία του 65χρονου είναι σε σταθερή κατάσταση και νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο απομόνωσης στο Νοσοκομείο Φλώρινας καθώς μέχρι τώρα η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνει σκόπιμη τη μετάβαση του σε άλλο Νοσοκομείο αναφοράς.

ΕΡΤ Φλώρινας: Θωμαή Αδάμου

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αρνητικός ο γιος του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού στη Φλώρινα – Ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.