Τον Όμιλο Inner wheel Βέροιας  επισκέφθηκε η διοικητής  της 247 Περιφέρειας I. W. Ελλάδας

Τον Όμιλο Inner wheel Βέροιας επισκέφθηκε η διοικητής της 247 Περιφέρειας I. W. Ελλάδας

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε στις 5 Νοεμβρίου 2018 η Διοικητής της 247 Περ. I.W. Ελλάδας Ντέπυ Βαρότσου στον Όμιλο I.W. Βέροιας, παρουσία όλων των μελών του Ομίλου, παλαιών μελών και φίλων του Ομίλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη προσευχή από τη Διοικητή.

Στη συνέχεια η Γραμματέας του Ομίλου Βιβή Ιατροπούλου καλωσορίζοντας την Διοικητή και τις παρευρισκόμενες φίλες που μας τίμησαν με τη παρουσία τους αναφέρθηκε στην Ημέρα των Εθελοντών που θα γιορτασθεί παγκοσμίως στις 5 Δεκεμβρίου και τους λόγους για τους οποίους όλα τα μέλη του Ομίλου γίναμε εθελοντές, λέγοντας μεταξύ των άλλων: «Όσα περισσότερα δίνουμε, τόσα περισσότερα έχουμε, όσο περισσότερο αγαπάμε, τόσο περισσότερο μας αγαπάνε . . . Αυτό θα μπορούσε να είναι το ρητό των εθελοντών, αυτό είναι και το δικό μας ρητό στον Όμιλο. . . Μάθαμε να δουλεύουμε ως μέλη ομάδας, μάθαμε να βάζουμε στόχους και να τους πετυχαίνουμε».

Ακολούθησε ο χαιρετισμός της Προέδρου του Ομίλου Βιβής Γκουντή και το καλωσόρισμα στη Διοικητή Ντέπυ Βαρότσου, στην οποία ευχήθηκε καλή διαμονή στην πόλη μας τη Βέροια και δύναμη να πραγματοποιήσει τους στόχους της για την Ινεργουϊλική χρονιά 2018 – 2019.

Έκανε αναφορά στο Διοικητικό της Συμβούλιο και αναφέρθηκε στους στόχους του Ομίλου για την χρονιά της προεδρίας της. Ευχήθηκε στα μέλη του Ομίλου σύμφωνα με το σύνθημα του Διεθνούς I.W. για αυτή τη χρονιά «Με ενδυνάμωση να εξελιχθείτε» να κοιτάζουμε τη ζωή θετικά και δυναμικά ώστε να μετατρέψουμε μια συνηθισμένη μέρα σε μια γεμάτη θαύματα με την προσφορά, διότι ζωή σημαίνει να ενδιαφέρομαι για το πλησίον μου, να είμαι μέρος του όλου και να προσφέρω το μερίδιό μου για την ευημερία των συνανθρώπων μου.

Παίρνοντας το λόγο η Διοικητής Ντέπυ Βαρότσου αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο της Περιφέρειας από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι την ημέρα της επίσκεψής της στον Όμιλό μας.

α) Η Περιφέρεια τιμήθηκε από τον Σύλλογο «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» που αφορά νέους και νεανίδες με νοητική στέρηση και τον οποίο η Περιφέρεια έχει στηρίξει με την προσφορά ποδηλάτων και ειδικό εξοπλισμό για τη δημιουργία ποδηλατικής ομάδας και συμμετοχής τους στους αγώνες ΑΜΕΑ και παραολυμπιακούς  και με αγορά και προσφορά πολυοργάνων γυμναστικής για τη βελτίωση της ψυχοκινητικής τους κατάστασης. Αντί πλακέτας ο Σύλλογος τίμησε τους χορηγούς μεταξύ των οποίων και την Περιφέρεια I.W. Ελλάδας «φυτεύοντας» τη δική της Εληά με πλακέτες με τον λογότυπό της. 

β) Η Περιφέρεια συμμετείχε στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 2018 που πραγματοποιήθηκε στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ στο ΓΚΑΖΙ μαζί με άλλες 70 εθελοντικές οργανώσεις και βραβεύτηκε με ασημένιο βραβείο για την προσφορά της στην κατηγορία ΑΜΕΑ.

γ) Όλοι οι Όμιλοι της Περιφέρειας I.W. Ελλάδας συμμετείχαμε στη στήριξη των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στο ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ και εξακολουθούμε να προσφέρουμε ήδη ρουχισμού, κουβέρτες, αναπηρικό αμαξίδιο, ιατρικό υλικό.  Με το υπόλοιπο χρηματικό ποσό θα συμμετέχουμε σε έργα υποδομής της περιοχής.

δ) Η Διοικητής της Περιφέρειας Ντέπυ Βαρότσου συμμετείχε με τιμητική πρόσκληση στον εορτασμό των 100 χρόνων (1919 – 2019) του «ΑΣΥΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» Θεσσαλονίκης εκπροσωπώντας τους Ομίλους, παρουσία και του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, που πραγματοποιήθηκε στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ε) Δημιουργήθηκε ο 3ος Όμιλος I.W. στη Θεσσαλονίκη.

στ) Προγραμματίστηκε ο Πανελλήνιος στόχος των Ομίλων της Περιφέρειας σε συνεργασία με το ίδρυμα «ΕΛΙΖΑ» για τα κακοποιημένα παιδιά με την εκτύπωση και την προώθηση σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς και ιατρεία παιδιάτρων στις πόλεις της Ελλάδας που υπάρχουν Όμιλοι Inner Wheel, δύο βιβλίων οδηγών «Γονιός δεν γεννιέσαι, γίνεσαι» και το «Σύνδρομο του Ταρακουνήματος» με εκτύπωση του λογότυπου Inner Wheel επάνω τους. 

ζ) Πραγματοποιείται το 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Περιφέρειας τον Φεβρουάριο του 2019 στο ΑΓΡΙΝΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «WOMEN FOR EUROPE THE ROLE OF INNER WHEEL» που θα γίνει τον Απρίλιο του 2019 στην Σύρο με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ερμούπολης Σύρου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού όπως γνωστοποίησε με έγγραφό της η Υπουργός Τουρισμού ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ στις 29-10-2018 στη Διοικητή της Περιφέρειας Ντέπυ Βαρότσου.

Το θέμα του Συνεδρίου στο οποίο συμμετέχουν αξιωματούχοι και μέλη του I.W. από τις χώρες της Ευρώπης είναι: «Τα παιδιά οδηγούν την Ευρώπη στον 22ο αιώνα. Αποφασιστική προσήλωση στα δικαιώματά τους».

Τα μέλη του Ομίλου I.W. Βέροιας και οι παρευρισκόμενες φίλες καταχειροκρότησαν την Διοικητή Ντέπυ για το τόσο σημαντικό έργο που πραγματοποιείται στην περιφέρεια υπό την ηγεσία της, αισθανούμενες υπερηφάνεια και χαρά διότι συμμετέχουν κι αυτές με την προσφορά τους, στη κοινωνία μαζί με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες της ΦΙΛΙΑΣ – της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ – της ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ.

Ακολούθησε η ανταλλαγή δώρων μεταξύ Διοικητού, Προέδρου Ομίλου και Γραμματέας Ομίλου.

Μετά δε τις καθιερωμένες φωτογραφίες γύρω από τα τραπέζια, τα στολισμένα με τα λάβαρα του Inner Wheel, την Ελληνική σημαία, με πράσινα και πορτοκαλί χρώματα από λουλούδια, κολοκύθες, κουκουνάρες, πλατανόφυλλα, κλωνάρια από έλατα και κεριά ρεσώ, ακολούθησε ένα όμορφο δείπνο και γλυκά τα οποία έφτιαξαν για την περίσταση η Πρόεδρος Βιβή Γκουντή και η Αντιπρόεδρος Τούλα Καλαϊτζή.

Μία πολύ όμορφη βραδιά με τη Διοικητή Ντέπυ, παλιές και νέες φίλες του Ομίλου πέρασαν τα μέλη του Ομίλου Βέροιας με πολύ ΑΓΑΠΗ και ΦΙΛΙΑ ακολουθώντας το σύνθημα της φετινής Ινεργουϊλικής χρονιάς 2018 – 2019 του I.I.W. «Empower and Evolve» «Με ενδυνάμωση εξελίξου».


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προβολή ταινίας -ντοκιμαντέρ  από ΕΛΜΕ ΚΑΙ ΣΕΠΕ Ημαθίας

Προβολή ταινίας -ντοκιμαντέρ από ΕΛΜΕ ΚΑΙ ΣΕΠΕ...

Η ΕΛΜΕ και ο ΣΕΠΕ Ημαθίας σας προσκαλούν στην ανοιχτή...

Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΝΑΟΥΣΑΣ Πρόσκληση για τον εορτασμό 20 χρόνων από την ίδρυσή του

Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΝΑΟΥΣΑΣ Πρόσκληση για τον εορτασμό 20 χρόνων...

Εκδήλωση εορτασμού για την συμπλήρωση 20 χρόνων από την...

ΓΕΛ Πλατέος Κορυφής:  Ημερίδα Τοπικής Ιστορίας,  στο Πνευματικό  Κέντρο Αλεξάνδρειας

ΓΕΛ Πλατέος Κορυφής: Ημερίδα Τοπικής Ιστορίας, στο...

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στις 09.00 π.μ. στο Πνευματικό...

«Ερχόμενος ο Κύριος»: Μουσική παράσταση από τον Ερυθρό  Σταυρό Βέροιας

«Ερχόμενος ο Κύριος»: Μουσική παράσταση από τον Ερυθρό...

Το Περιφερειακό Τμήμα  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού...

Την Δευτέρα 22 Απριλίου:  Ομιλία  του π. Γεώργιου Σχοινά στον  Ι. Ναό   Αγίου Αντωνίου

Την Δευτέρα 22 Απριλίου: Ομιλία του π. Γεώργιου Σχοινά...

Η Ένωση Θεολόγων Νομού Ημαθίας σε συνεργασία με την...

Σύλλογος Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό: Παρουσιάζεται «Το βάζο με τα μοναχικά μπισκοτάκια» στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Σύλλογος Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό: Παρουσιάζεται...

Το παραμύθι της ΜΑμΑ «Το βάζο με τα μοναχικά...

Η επανέκδοση του δίτομου έργου του Γεωργίου Χ. Χιονίδη  «Ιστορία της Βέροιας: της πόλεως και της περιοχής»,  παρουσιάζεται αύριο Σάββατο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη

Η επανέκδοση του δίτομου έργου του Γεωργίου Χ. Χιονίδη ...

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας σας...

 26, 27 και 28 Απριλίου στο Χώρο Τεχνών- Veria Dance για 7η χρονιά, με τη συμμετοχή  άνω των 400 χορευτών

26, 27 και 28 Απριλίου στο Χώρο Τεχνών- Veria Dance για 7η...

Για 7η χρονιά η Βέροια διοργανώνει το Veria Dance. Πρόκειται...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...