Στους κορυφαίους γιατρούς της Ευρώπης ο Γιώργος Κυρόπουλος από την Αλεξάνδρεια

Στους κορυφαίους γιατρούς της Ευρώπης ο Γιώργος Κυρόπουλος από την Αλεξάνδρεια

Στο ετήσιο συνέδριο EUROSON (European Sonology) το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο στην Αθήνα από Ευρωπαϊκή Εταιρία Υπερήχων, ομιλητής ήταν ο ακτινολόγος Γιώργος Κυρόπουλος από την Αλεξάνδρεια. Ο κ. Κυρόπουλος τιμήθηκε ανάμεσα σε 5 κορυφαίους γιατρούς της Ευρώπης για την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών σε ασθενείς αλλά κυρίως για το εκπαιδευτικό του έργο σε Έλληνες ακτινολόγους, χειρουργούς μαστού, γυναικολόγους και ακτινολόγους οι οποίοι επισκέπτονται το ιατρείο του στην Αλεξάνδρεια σε τακτά χρονικά διαστήματα για εκπαίδευση.

O ΛΑΟΣ συγχαίρει τον έμπειρο ακτινολόγο  Γιώργο Κυρόπουλο για την υψηλή επιστημονική διάκριση και του εύχεται να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες και τις γνώσεις του και να μεταδίδει την εμπειρία του στους νεότερους επιστήμονες. 

Πηγή: alexandreia-gidas.gr

Συγχαρητήρια  στον Γ. Κυρόπουλο

Η ξεχωριστή διάκριση μεταξύ των 5 κορυφαίων ιατρών της Ευρώπης, του εξαίρετου ιατρού-επιστήμονα και μέλους της τοπικής μας κοινωνίας, κ. Γιώργου Κυρόπουλου, μας δίνει μεγάλη χαρά και μας γεμίζει αισιοδοξία καθώς αποτελεί ένα ακόμα λαμπρό παράδειγμα δημιουργικότητας για όλους.

Ο συντοπίτης μας γιατρός, καταφέρνει να ξεχωρίσει απ εδώ, την μικρή μας επαρχία κι όχι από κάποιο μεγαλοαστικό κέντρο, κάτι το οποίο έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία ειδικά για τους νεώτερους που αναζητούν την επιτυχία στις μεγαλουπόλεις.

Θερμά συγχαρητήρια και ολόψυχες ευχαριστίες για το παράδειγμα που δίνει στον τόπο του.

Κώστας Ναλμπάντης 

Υπ. Δήμαρχος Αλεξάνδρειας


Συγχαρητήρια  στον Γ. Κυρόπουλο

Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο μας, συμπολίτες μας να βραβεύονται για το  έργο τους  και την προσφορά στον επιστημονικό χώρο και δη στον χώρο της υγείας.

Είμαστε περήφανοι που ο «δικός μας» Γιώργος Κυρόπουλος τιμήθηκε ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους γιατρούς της Ευρώπης για το έργο του και την προσφορά του.

Αγαπητέ κ Κυρόπουλε

Μας κάνατε περήφανους σε χαλεπούς καιρούς και σας ευχαριστούμε για αυτό. 

Με εκτίμηση 

Μιχάλης Χαλκίδης


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα