ΝΠΣ Βέροια- ΑΟ Καβάλας. Ανακοίνωση της μεταγραφής του Δ. Πολίτη

ΝΠΣ Βέροια- ΑΟ Καβάλας. Ανακοίνωση της μεταγραφής του Δ. Πολίτη

Την Καβάλα θα υποδεχθεί το Σάββατο το μεσημέρι η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Στην προσπάθειά της να φτάσει στη νίκη που θα την διατηρήσει στην προνομιούχο δυάδα της κορυφής, ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Γεωργιάδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αλέξη Βεργώνη που είναι τιμωρημένος και τον Σταύρο Πεταυράκη που είναι τραυματίας. Στον αντίποδα, ο προπονητής της Βέροιας μπορεί να υπολογίζει στους Πολύζο και Μουχάλη που εξέτισαν τις ποινές τους αλλά και τον Πολίτη που αποκτήθηκε τον Γενάρη.

Μιλώντας για το ματς κόντρα στην Καβάλα, ο προπονητής της Βέροιας Κώστας Γεωργιάδης τόνισε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ιστορική ομάδα της Καβάλας. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα και να επανέλθει η ομάδα μας στα επιτυχή αποτελέσματα που θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά στο μεγάλο μας στόχο! Ευελπιστώ να μοιραστούμε με τον κόσμο της Βέροιας άλλη μια νίκη για την ομάδα μας!».

Αγωνιστικά, η προετοιμασία της Βέροιας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή. Αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα η οποία αποτελείται από τους:  Βοσνιάδη, Λεφίδη, Κανούλα, Μουχάλη, Μπλέτσα, Χαντζάρα, Πολίτη, Μαραγκό, Στάμου, Καραγιάννη, Ταΐρη, Μελικιώτη, Πολύζο, Μανιώτη, Μουρατίδη, Ζούρκο, Πέντα, Σιμόνι, Πασά.

Για το ματς του Σαββάτου, ο Λάμπρος Ταΐρης υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο αγωνιστικό μας πλάνο, να επιβάλουμε από την αρχή τον ρυθμό μας, να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ώστε να φθάσουμε στην πολύτιμη νίκη που θα μας διατηρήσει στις δυο προνομιούχες θέσεις. Πρέπει να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας και κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε σαν τελικό. Όποιος έχει τις λιγότερες απώλειες θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να τερματίσει στις δυο πρώτες θέσεις διότι στο πρωτάθλημα έμειναν μόνο δέκα ματς».

Η απόκτηση του τερματοφύλακα Δημήτρη Πολίτη 

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Δημήτρη Πολίτη. Ο νεοαποκτηθείς παίκτης της Βέροιας, γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1995 και τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίσθηκε στον Απόλλωνα Πόντου. Στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει φορέσει τις φανέλες των Πανσεραϊκού, Παναιγιάλειου, Κισαμικού, Ζακύνθου. Την περίοδο 2014-2015 φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου στην Superleague.

Σε δήλωσή του ο Δημήτρης Πολίτης αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Βέροια. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Στόχος μου είναι να δώσω κι εγώ το 100% των δυνατοτήτων μου για να πάμε την ομάδα ψηλά, εκεί που της αρμόζει. Ευχαριστώ την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

Δημήτρη καλώς ήρθες στην ομάδα μας

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια, μετά τον...

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της...

Πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας είναι...

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου θα κάνει την Κυριακή ο Ατρόμητος...

Την Κυριακή το

Την Κυριακή το "ντέρμπι" ΝΠΣ Βέροια-Αγία Μαρίνα –...

Την Κυριακή (21/04, 16:00) θα διεξαχθεί το Ημαθιώτικο...

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου - Μετατίθεται το Ημαθιώτικο ντέρμπι

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου -...

Τελικά... άλλαξε η έδρα του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ...

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου...

Έγιναν γνωστοί όλοι οι αντίπαλοι της ΑΕ Αλεξάνδρειας,...

Γ’ Εθνική:

Γ’ Εθνική: "Κλείδωσε" και για άλλες ομάδες ο...

Μετά το φινάλε της 31ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...