logo-print

Αναστολή λειτουργίας Δικαστηρίων σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα λόγω κακοκαιρίας

09/01/2019

09/01/2019

Ερμηνεία Υπαλληλικού Κώδικα - Κατ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
 

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Την αναστολή λειτουργίας των Δικαστηρίων Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων λόγω κακοκαιρίας ανακοίνωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Αναστολή λειτουργίας Δικαστηρίων Περιφέρειας Θεσσαλονίκης λόγω κακοκαιρίας

Ανακοινώνεται ότι μετά από συνεννόηση της Διευθύνουσας το Εφετείο Θεσσαλονίκης και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναστέλλονται με πράξη του Υπουργού οι συνεδριάσεις των Δικαστηρίων και οι εργασίες των δικαστικών υπηρεσιών της περιφέρειας του Εφετείου Θεσσαλονίκης, στις 10/01/2019, λόγω πρόληψης τυχόν προβλημάτων που θα δημιουργούσε η δυσκολία πρόσβασης των διαδίκων σε αυτές. Εξαιρείται η εκδίκαση υποθέσεων κακουργημάτων με κατηγορούμενο, προσωρινά κρατούμενο που έχει μεταχθεί.

Αναστολή λειτουργίας Δικαστηρίων Περιφέρειας Ιωαννίνων λόγω κακοκαιρίας

Ανακοινώνεται ότι μετά από συνεννόηση του Διευθύνοντος το Εφετείο Ιωαννίνων και του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναστέλλονται με πράξη του Υπουργού οι συνεδριάσεις των Δικαστηρίων και οι εργασίες των δικαστικών υπηρεσιών της περιφέρειας Ιωαννίνων, λόγω πρόληψης τυχόν προβλημάτων που θα δημιουργούσε η δυσκολία πρόσβασης των διαδίκων σε αυτές.

Η επιμέλεια του παιδιού κατά τον Αστικό Κώδικα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ειδικό Ενοχικό Δίκαιο - 3η έκδοση