logo-print

Καθορισμός θέσεων συμβολαιογράφων σε Πειραιά, Ηράκλειο Κρήτης, Κόρινθο κ.α.

Τι προβλέπεται στα σχετικά προεδρικά διατάγματα

29/01/2019

29/01/2019

Δικαστικός Έλεγχος της Συνταγματικότητας των Νόμων και Ερμηνεία του Συντάγματος

Ευάγγελος Βενιζέλος

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η φορολογική ενημερότητα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ​

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ

Με τα Προεδρικά Διατάγματα 9, 10, 11 και 12/2019 καθορίζεται ο αριθμός θέσεων συμβολαιογράφων στις περιφέρειες των Ειρηνοδικείων Πειραιώς και Καλαυρίας (Πόρος), Ηρακλείου και Λασιθίου (Νεάπολη), Κορίνθου και Ξυλοκάστρου και Πλαταμώδους.

Σύμφωνα με τα Διατάγματα, ο αριθμός των οργανικών θέσεων συμβολαιογράφων στις περιφέρειες των παραπάνω Ειρηνοδικείων γίνεται ως εξής:

Πειραιώς και Καλαυρίας (Πόρος

1. Στην περιφέρεια του Ειρηνοδικείου Πειραιώς μειώνεται ο αριθμός των θέσεων συμβολαιογράφων κατά δύο (2) στην έδρα του Πειραιά, καθοριζομένου του συνολικού αριθμού των οργανικών θέσεων στο Ειρηνοδικείο Πειραιώς σε εκατόν πενήντα οκτώ (158).

2. Στην περιφέρεια του Ειρηνοδικείου Καλαυρίας (Πόρος) μειώνεται ο αριθμός των θέσεων συμβολαιογράφων κατά μια (1) στην έδρα του Πόρου, καθοριζομένου του συνολικού αριθμού των οργανικών θέσεων στο Ειρηνοδικείο Καλαυρίας (Πόρος) σε πέντε (5).

Ηρακλείου και Λασιθίου

1. Στην περιφέρεια του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου μειώνεται ο αριθμός των θέσεων συμβολαιογράφων κατά μία (1) στην έδρα του Ηρακλείου, καθοριζομένου του συνολικού αριθμού των οργανικών θέσεων στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου σε σαράντα εννέα (49).

2. Στην περιφέρεια του Ειρηνοδικείου Λασιθίου μειώνεται ο αριθμός των θέσεων συμβολαιογράφων κατά δύο (2) στην έδρα του Αγίου Νικολάου, καθοριζομένου του συνολικού αριθμού των οργανικών θέσεων στο Ειρηνοδικείο Λασιθίου (Νεάπολη) σε δεκαέξι (16).

Κορίνθου και Ξυλοκάστρου

1. Στην περιφέρεια του Ειρηνοδικείου Κορίνθου καταργείται η οργανική θέση με έδρα τα Αθίκια, καθοριζομένου του συνολικού αριθμού των οργανικών θέσεων στο Ειρηνοδικείο Κορίνθου σε τριάντα τέσσερις (34).

2. Στην περιφέρεια του Ειρηνοδικείου Ξυλοκάστρου μειώνεται ο αριθμός των θέσεων συμβολαιογράφων κατά μια (1) στην έδρα του Ξυλοκάστρου και κατά μια (1) στην έδρα του Δερβενίου, καθοριζομένου του συνολικού αριθμού των οργανικών θέσεων στο Ειρηνοδικείο Ξυλοκάστρου σε εννέα (9).

Πλαταμώδους

Στην περιφέρεια του Ειρηνοδικείου Πλαταμώδους μειώνεται ο αριθμός των θέσεων συμβολαιογράφων κατά μία (1) στην έδρα των Φιλιατρών, καθοριζομένου του συνολικού αριθμού των οργανικών θέσεων στο Ειρηνοδικείο Πλαταμώδους σε δέκα (10).

Μπορείτε να κατεβάσετε τα σχετικά διατάγματα, όπως δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Δίκαιο Αναγκαστικής Εκτελέσεως ΙΙΙ/α Β έκδοση
Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 2η έκδ., 2023

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ