Άνοιξε Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στη Δεσκάτη

Νέο ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) θα λειτουργήσει στη Δεσκάτη. Το κέντρο βρίσκεται στην Α. Παπανδρέου 93 (κτίριο Μπλιάγκα Ν.) και οι εγγραφές των παιδιών με αξία τοποθέτησης (voucher) για το σχολικό έτος 2018 – 2019 έχουν ξεκινήσει.
Υπεύθυνη του Κ.Δ.Α.Π. ( ΓΩΝΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ) είναι η Μισούρα Κατερίνα , φιλόλογος.
Αρχικά οι δραστηριότητες του ΚΔΑΠ θα είναι
1 ) Αναγωστήριο – γωνιά μελέτης . Με τη δημιουργία ολιγομελών τμημάτων οι μικροί μας αναγνώστες ολοκληρώνουν τα μαθήματα της επόμενης μέρας υπο την καθοδήγηση εκπαιδευτικών και η μάθηση γίνεται παιχνίδι .
2 ) Δημιουργική γραφή . Είναι ενα μέσο για να καλλιεργήσουν οι μαθητές τη γλωσσική έκφραση . Τους ενισχύει τις συνεργατικές τεχνικές , οξύνει τη δημιουργική και κριτική σκέψη και τους εξοικειώνει με έργα της λογοτεχνίας , του κινηματογράφου , της ποίησης και άλλων τεχνών.
3) Παιδική γυμναστική . Η άσκηση είναι αυταπόδεικτο ότι βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν ένα υγιές μυοσκελετικό και καρδιαγγειακό σύστημα .
4) Ζωγραφοιστορίες . Με τα μαγικά πινέλα μεταμορφώνεται ο κόσμος σε μια πολύχρωμη ζωγραφιά . Με μόνιμο αλάνθαστο οδηγό την φαντασία και με χρώματα πολλά πλέκεται μια ιστορία μέσα από τη ζωγραφιά .
5 ) Παραμυθογωνιά . Σε μια όμορφη γωνιά μαζευόμαστε ξανά , να απολαύσουμε παρέα παραμύθια απ τα παλιά .
Θα προσπαθούμε συνεχώς να προσθέτουμε νέες δραστηριότητες ακόμα και για τις μητέρες,
Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6978334562 για να κρατήσουν θέση .

Add Comment