Τέσσερις ληστείες στην Αττική - Ένοπλοι άνοιξαν πυρ στη Μεταμορφώση

Τέσσερις ληστείες στην Αττική - Ένοπλοι άνοιξαν πυρ στη Μεταμορφώση

Τέσσερις ληστείες μέσα σε ένα απόγευμα έγιναν σήμερα στην Αττική, η πρώτη σε πολυκατάστημα της Μεταμόρφωσης, η δεύτερη σε σούπερ μάρκετ του Χαλανδρίου, η τρίτη σε σουπερ μάρκετ του Χολαργού και η τέταρτη σε βενζινάδικο της Βαρυμπόμπης.

Ληστεία στη Μεταμόρφωση

H αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τεσσάρων ένοπλων ληστών στην Μεταμόρφωση.

Oι ληστές εισέβαλαν στις 20:50 σε πολυκατάστημα επί της οδού Φαβιέρου.

Οι τέσσερις ένοπλοι ακινητοποίησαν τους πελάτες και το προσωπικό του καταστήματος, στη συνέχεια αφαίρεσαν όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία και διέφυγαν με δύο μοτοσυκλέτες.

Κατά τη διαφυγή τους πυροβολούσαν μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, χωρίς να προκαλέσουν κάποιον τραυματισμό.

Εντός του πολυκαταστήματος προκλήθηκε πανικός, με την αστυνομία να σπεύδει άμεσα στο σημείο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι νεότερο για τυχόν σύλληψή τους.

Ληστεία στο Χαλάνδρι

Στις 20:30, δύο άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στην Δουκίσσης Πλακεντίας, στο Χαλάνδρι και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες. Στη συνέχεια πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία και διέφυγαν.

Ληστεία στο Χολαργό

Η τρίτη ληστεία σημειώθηκε, στις 21:30, σε σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Τερψιχόρης, στον Χολαργό. Δύο άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και με την απειλή όπλου, απέσπασαν χρήματα από τα ταμεία και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ληστεία Βαρυμπόμπης

Ληστεία πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Βαρυμπόμπη, όταν δύο δράστες επιτέθηκαν στον υπάλληλο του βενζινάδικου και στη συνέχεια άρπαξαν όλα χρήματα από το ταμείο.

Μετά τη ληστεία οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο.