Συνελήφθη ο δραπέτης - ληστής των ΕΛΤΑ στα Βίλια

Συνελήφθη ο δραπέτης - ληστής των ΕΛΤΑ στα Βίλια

Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στο Χαϊδάρι ο ληστής που είχε πάρει μέρος στην αιματηρή ληστεία στα Βίλια στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου και είχε δραπετεύσει προ ημερών μέσα από τα κρατητήρια της ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Η σύλληψη του ληστή των ΕΛΤΑ στα Βίλια, ο οποίος είχε δραπετεύσει τα ξημερώματα της Τρίτης, κόβοντας με σύρμα το εξωτερικό κάγκελο και ξεκολλώντας το εσωτερικό που ήταν κολλημένο πάνω στο σοβά, έγινε γνωστή από τις αστυνομικές αρχές.

Ο 40χρονος Αλβανός δραπέτης είχε βρει καταφύγιο σε διαμέρισμα συγγενικού του προσώπου και δεν αντέδρασε κατά τη σύλληψή του καθώς φαίνεται να αιφνιδιάστηκε πλήρως. Μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν δύο ακόμη άτομα μεταξύ των οποίων και ένα συγγενικό πρόσωπο του δραπέτη. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν το διαμέρισμα για τυχόν επιπλέον στοιχεία και χρήματα που μπορεί να κρύβει εκεί ο ληστής.

Ο κακοποιός συνελήφθη μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχε ομάδα των ΕΚΑΜ, σε διώροφη κατοικία όπου κρυβόταν εδώ και ημέρες. Η αστυνομία διασταύρωσε την πληροφορία που είχε για το σημείο που κρυβόταν ο κακοποιός και όταν βεβαιώθηκε ότι βρισκόταν στη συγκεκριμένη οικία οργάνωσε την επιχείρηση.

Ο 40χρονος Αλβανός κρατούνταν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής καθώς είχε συλληφθεί στις 27 Νοεμβρίου για την ένοπλη ληστεία που είχε διαπράξει με άλλους δύο συνεργούς του στα ΕΛΤΑ Βιλίων Αττικής. Μάλιστα, ο συγκεκριμένο είχε συλληφθεί κατά τη σύλληψή του, κατά την ανταλλαγή πυρών με αστυνομικό που τον κυνηγούσε για να τον συλλάβει.