Συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Στ. Κατσέλη στο Παλαιό Φάληρο

Συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Στ. Κατσέλη στο Παλαιό Φάληρο

Σε μια μαζική και ενθουσιώδη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Φλοίσβου, ο υποψήφιος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Στέλιος Κατσέλης έκανε την Παρασκευή 17/5 την κεντρική προεκλογική ομιλία του, που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στην πόλη, όπως και την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, του συνδυασμού «ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – Νέο Ξεκίνημα».

Ο νυν Δήμαρχος Δ. Χατζηδάκης που παρέστη, εξήρε την 14χρονη συνεργασία τους κι επιβεβαίωσε δημόσια, πως ο Στέλιος Κατσέλης είναι άριστος νομικός, εξαιτίας του είχαν θετική έκβαση όλα τα δικαστήρια του Δήμου και ότι το πλεόνασμα οφείλεται -μεταξύ άλλων- και, στη δράση του. Παρότρυνε δε τους δημότες να επιλέξουν τον αξιότερο και καταλληλότερο υποψήφιο, που εκείνοι θα κρίνουν.

Ο Στέλιος Κατσέλης μεταξύ άλλων ανέφερε πως «είχαμε την τύχη να ηγείται της Διοίκησης αυτής, ένα πρόσωπο που διέγραψε έναν επιτυχημένο κύκλο προσφοράς και δημιουργίας στην πόλη. Η απόφασή του να κλείσει τον κύκλο αυτό και να αναμιχθεί στην κεντρική πολιτική μας προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση, του ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια επιτυχίας και δημιουργίας και ασφαλώς θα είμαστε στο πλευρό του».

Ανέφερε ακόμη πως «το διακύβευμα πλέον για εμάς είναι το πρόσωπο στο οποίο θα εμπιστευτούμε την τύχη της πόλης, στη συνέχεια. Τα προσόντα, οι γνώσεις, η προσωπικότητα, οι διοικητικές ικανότητες, το αξιακό σύστημα, στοιχεία αναγκαία για μια στιβαρή και επιτυχημένη Διοίκηση. Μια διοίκηση που θα λειτουργεί συλλογικά, υπό μια στρατηγική διεύθυνση, που θα έχει κατανεμημένους ρόλους, που θα διαθέτει τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, που θα γνωρίζει το έργο της και θα το επιτελεί με μέθοδο, με σύστημα, με αυτοματισμούς, χωρίς να αφήνει τίποτα στην τύχη του, τίποτα αυτοσχέδιο και πρόχειρο, τίποτα στο έλεος της εγκατάλειψης και της υποτροπής».

«Η αμείλικτη πραγματικότητα», πρόσθεσε ο κ. Κατσέλης, «είναι ότι την πόλη κηδεμονεύει ένα "σύστημα", ένα κατεστημένο 10ετιών, που την πνίγει, την κρατάει σε μια ιδιότυπη ομηρία, κάποιων μετρίων, ανεπαρκών, επιτηδείων, κάποιων αυτόκλητων «σωτήρων» της-εκπροσώπων ενός μικρόκοσμου, συσπειρωμένου και ισχυρού, της διαβολής και της διαπλοκής, που φροντίζει να υποκαθιστά εσάς, που είστε ο ανυποψίαστος, καλοπροαίρετος και ποιοτικός κόσμος της πόλης. Αυτών που φτιάχνουν στρατούς οπαδών και πελατειακούς κύκλους για να συντηρήσουν τα κεκτημένα τους. Και όλα αυτά, στο Παλαιό Φάληρο».

Και ο κ. Κατσέλης ανέφερε καταληκτικά; «Δεν σας πρέπουν, δεν σας ταιριάζουν και δεν σας αναλογούν. Δεν νοείται το Παλαιό Φάληρο να αποτελέσει θύμα της άμετρης φιλοδοξίας κάποιων που δεν διαθέτουν τα αναγκαία προσόντα. Κάποιων ίδιων προσώπων, που έχουν ξανατεθεί στην κρίση σας 20 χρόνια πριν και εμμονικά επανέρχονται για να αναμασήσουν τα ίδια πράγματα».

Η εκδήλωση επιστεγάστηκε από τη συναυλία του Ηλ. Καμπακάκη στην οποία συμμετείχαν ο Γ. Σαμπάνης και ο Β. Δήμας, οι οποίοι έτερψαν το κοινό με τα τραγούδια τους.