Το χριστουγεννιάτικο Λονδίνο μας περιμένει

Εχει πολλά αξιοθέατα και ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική

Επισκεφθείτε και γνωρίστε την πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου

Το Λονδίνο είναι αναμφίβολα ένας αγαπημένος προορισμούς, για τουρισμό! Σε αυτή την πόλη όλα κινούνται γρήγορα, και οι αντιθέσεις που συναντάει κάποιος είναι πολλές!

Επισκεφτείτε το Soho and Trafalgar square το Convert Garden and strand, Piccadilly, Mayfair and St.James, Whitehall and Westminster, South Bank, Southwark and Bankside, The City!

Είναι μια πρωτεύουσα με ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική πολλά αξιοθέατα, μαγαζιά για όλα τα γούστα, και συναντάς ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Σίγουρα είναι για ανεξάντλητη πόλη με πολλές εκπλήξεις ! Φεύγοντας μην ξεχάσετε να πάρετε σουβενίρ με την βασίλισσα! Είναι πανταχού παρούσα και η λατρεία των Άγγλων για την βασιλική οικογένεια δεν κρύβεται.

Διαβάστε επίσης  Θέλετε να ταξιδέψετε δωρεάν στη Νότια Κορέα; Δείτε πως θα κάνετε αίτηση

Είναι όμορφη όλες τις εποχές αλλά γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή τις γιορτές των Χριστουγέννων, γιατί στολίζετε εντυπωσιακά! Οσο για τα αγγλικά σας εάν δεν είναι πολύ καλά μην ανησυχείτε! οι περισσότεροι Άγγλοι νιώθουν τιμή όταν κάποιος μπαίνει στον κόπο να μάθει την γλώσσα τους και είναι πολύ ευγενικοί και υποστηρικτικοί.

Το IOLE Travel και φέτος προσφέρει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές οργανωμένες εκδρομές για το Λονδίνο. Επισκεφθείτε το ioletravel.gr και τη σελίδα του στο Facebook και δείτε όλα όσα θέλετε να μάθετε για ένα ξεχωριστό ταξίδι στη πόλη που δεν κοιμάται ποτέ…