Δράμα: Η πόλη που μετατρέπει τα Χριστούγεννα σε παραμύθι (ΦΩΤΟ)

Η Δράμα έβαλε τα γιορτινά της και για 14η συνεχή χρονιά μετατρέπεται στην πόλη των Χριστουγέννων! Μία πόλη ονειρική, μία πόλη μαγική, όπου τουνελόδρακοι, ξωτικά, αόρατα πράσινα καγκουρό, νεράιδες, μικρά λυκάκια, καλικάντζαροι, ιπτάμενα σουρωτήρια και χιονάνθρωποι κάνουν την εμφάνισή τους. Εκεί φυσικά βρίσκεται σταθερά και ο Αγιος Βασίλης με το νέο του σπίτι, που περιμένει να ακούσει τις ευχές των μικρών και μεγάλων του φίλων…


Και φέτος, ο Δημοτικός Κήπος και η Κεντρική Πλατεία της Δράμας, έχουν μεταμορφωθεί σε ένα απόλυτα παραμυθένιο σκηνικό, με χιλιάδες κόσμου από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό να την επισκέπτονται.

Μικρά ξύλινα σπιτάκια, φωτισμένες λιμνούλες με νούφαρα, πανύψηλα δέντρα, γεφυρούλες και μονοπάτια, το ζαχαροπλαστείο των ξωτικών, η σχολή Χριστουγεννιάτικης μαγείας, το ταχυδρομικό εργαστήρι με γράμματα και πλαστελίνες, το σπιτάκι του παραμυθιού (αφιέρωμα στον Ευγένιο Τριβιζά), το σπιτάκι της ζωγραφικής προσώπου, το παγωμένο εργαστήρι πειραμάτων, το εργαστήρι του Χαμόγελου και το εργαστήρι της φύσης είναι μόνο μερικά από αυτά που θα δείτε στην Ονειρούπολη.


Αν είστε από τους τυχερούς που θα επισκεφθείτε την όμορφη πόλη της Μακεδονίας, μην παραλείψετε να ακολουθήσετε τη «Μαγική Διαδρομή» και να ανακαλύψετε κάθε κρυμμένο μυστικό κερδίζοντας δώρα αλλά και να ζήσετε την «Εποχή των Παγετώνων», το νέο θεματικό πάρκο που συνδυάζει τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία με την εξερεύνηση σε έναν περιπετειώδη κόσμο.

Διαβάστε επίσης  Δράμα: «Τα φρένα μου τα έκοψαν όταν γύρισα από τη δουλειά», λέει η 38χρονη μητέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Φυσικά θα ακούσετε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, θα διασκεδάσετε με τα δρώμενα, τις συναυλίες και τα παραδοσιακά συγκροτήματα, θα δοκιμάσετε μοναδικές γεύσεις και θα ταξιδέψετε στο χρόνο. Η Ονειρούπολη διαρκεί έως τις 7 Ιανουαρίου 2018.
Απολαύστε το!