Καβάλα: «Πρωταγωνιστές» τα περήφανα νιάτα στην παρέλαση (ΦΩΤΟ)

Πλήθος κόσμου στην παραλία

Πλήθος κόσμου στην παραλία

Καβαλιώτες και Καβαλιώτισσες κάθε ηλικίας  έσπευσαν το πρωί της 28ης Οκτωβρίου για να παρακολουθήσουν τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην παραλία της πόλης, τιμώντας τη μνήμη των ηρώων του «ΟΧΙ».

Νωρίτερα, προηγήθηκε η επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

Τη φετινή χρονιά παρέλασαν πρώτα τα σχολεία και κατόπιν οι πολιτιστικοί σύλλογοι, με τους μικρούς μαθητές και το Ειδικό Σχολείο να κερδίζουν το θερμότερο χειροκρότημα, ενώ τα τμήματα του Στρατού σκόρπισαν περηφάνια στο πλήθος.

Διαβάστε επίσης  Καβάλα: Νεκρός οδηγός που έπεσε με το όχημά του στη θάλασσα

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης, ενώ το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, εκπρόσωποι της Δημοτικής και Περιφερειακής Αρχής, του Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας και της Εκκλησίας.

parelasi kavala
parelasi kavala
kavala parelasi
parelasi kavalas
parelasi kavalas
parelasi kavalas

Πηγή: www.kavalapost.gr