Βαρύ πένθος στο Παλιούρι Χαλκιδικής για το δίχρονο κοριτσάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαρισμένοι οι γονείς από το τραγικό ατύχημα

Σοκαρισμένοι οι γονείς από το τραγικό ατύχημα

Θλίψη και θρήνος στο Παλιούρι Χαλκιδικής από τον τραγική απώλεια ενός μικρού παιδιού, μόλις 2 ετών.

Ακόμη κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στην περιοχή πως το κοριτσάκι «έφυγε» αναπάντεχα, μετά από ατύχημα που έγινε στην αυλή του σπιτιού του. Το σκηνικό της τραγωδίας εκτυλίχθηκε όταν ο 38χρονος πατέρας βγήκε από το σπίτι και μπήκε στο ημιεπαγγελματικό του αυτοκίνητο για να πάει σε δουλειά.

Το κοριτσάκι, όπως φαίνεται, διέφυγε της προσοχής της μητέρας της και ακολούθησε τον πατέρα της, ο οποίος όπως φαίνεται, τη χτύπησε κατά λάθος, όταν έκανε όπισθεν.

Ο 38χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο μόλις άκουσε κάποιο θόρυβο και είδε το αγγελούδι του πεσμένο και αιμόφυρτο στο έδαφος. Εβαλε τις φωνές, καλώντας σε βοήθεια και αμέσως βγήκε και η μητέρα από το σπίτι. Αρπαξαν το παιδί αγκαλιά και με πολύ μεγάλη ταχύτητα έφυγαν προς το Κέντρο Υγείας στην Κασσάνδρα, όμως δυστυχώς ήταν αργά.

Διαβάστε επίσης  Mirror Hotel: Προσιτή πολυτέλεια και αξέχαστη διαμονή στη Χαλκιδική (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ο πατέρας συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα, ενώ αύριο θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του άτυχου κοριτσιού.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στο Παλιούρι

Βουβαμάρα και βαρύ πένθος επικρατεί στο χωριό Παλιούρι, με τους κατοίκους να μην μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που χτύπησε το χωριό τους και την άτυχη οικογένεια.

Μιλώντας στον δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ένας κάτοικος της περιοχής, εμφανώς συγκινημένος, είπε: «Είχαμε ένα ατύχημα με ένα πατέρα που παρέσυρε το παιδί του. Η κακιά η ώρα. Γνωρίζω την οικογένεια, ήταν αγαπημένο ζευγάρι, πρόσεχαν τα παιδιά τους. Η κακιά η ώρα έκανε ένα χωριό να πενθεί. Ίσως η προσμονή του μπαμπά να δει το παιδί ή του παιδιού να δει τον μπαμπά να έφερε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Η ουσία είναι πως το χωριό μας θρηνεί».

Πηγή φωτό: halkidikinews.gr