Ερχεται το 7ο Φεστιβάλ Πόζαρ με πλούσιο πρόγραμμα (ΦΩΤΟ)

20 – 21 – 22 Ιουλίου Το φεστιβάλ Πόζαρ δίνει νέο ραντεβού με τους λάτρεις της φύσης και της μουσικής! Το φεστιβάλ που αγάπησε η Βόρεια Ελλάδα συνεχίζει την μουσική του ιστορία σε ένα από τα ωραιότερα σημεία – στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν, στο φαράγγι με κορυφαίους καλλιτέχνες!Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική […]

20 – 21 – 22 Ιουλίου

Το φεστιβάλ Πόζαρ δίνει νέο ραντεβού με τους λάτρεις της φύσης και της μουσικής! Το φεστιβάλ που αγάπησε η Βόρεια Ελλάδα συνεχίζει την μουσική του ιστορία σε ένα από τα ωραιότερα σημεία – στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν, στο φαράγγι με κορυφαίους καλλιτέχνες!

Λίγα λόγια για το φεστιβάλ

Η πανέμορφη φύση, τα σπήλαια, το δάσος, ο Αλμωπαίος ποταμός, το όρος Τζένα, το μαύρο δάσος, τα λουτρά Πόζαρ. Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να επισκεφθείς το δήμο Αλμωπίας! Αλλά υπάρχει και ένας ακόμη! Το Φεστιβάλ Πόζαρ!

Τρεις μέρες γεμάτες χαμόγελα, θετική ενέργεια και μελωδίες από αγαπημένους καλλιτέχνες! Τρεις ημέρες χαλάρωσης, δροσιάς και διασκέδασης στην καρδιά του καλοκαιριού με συναυλίες και παράλληλες δράσεις.

Το φεστιβάλ που αγάπησε η Βόρεια Ελλάδα συνεχίζει την μουσική του ιστορία σε ένα από τα ωραιότερα σημεία – στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν, στο φαράγγι.

OI ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 19.30 – η μουσική ξεκινά στις 21.00.

Οι εργασίες για να είναι όλα έτοιμα είναι στο τελικό τους στάδιο, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν…

Περισσότερα για την περιοχή

Τα Λουτρά Πόζαρ βρίσκονται στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν, 10 χλμ μετά την ιστορική Αριδαία και περίπου 35 από την Έδεσσα.

Η περιοχή βρίσκεται στις όχθες του θερμοποτάμου που διασχίζει το φαράγγι. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό τοπίο νερού και δάσους.

Χρόνια τώρα, επισκέπτες καταφθάνουν στα Λουτρά Πόζαρ από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Άλλοι για να δεχθούν τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών (θεραπευτικών – χαλαρωτικών), άλλοι για να αποδράσουν σε μέρη απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και κάποιοι για να θαυμάσουν τα ιστορικά μνημεία της ακριτικής αυτής γωνιάς της Μακεδονίας.

Η πρώτη ημέρα, Παρασκευή 20 Ιουλίου ξεκινάει με την αισθαντική φωνή της Μαρίας Παπαγεωργίου να γεμίζει τη σκηνή με τις ξεχωριστές της ερμηνείες, πριν την παραδώσει στην απόλυτη συνεργασία της χρονιάς. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας θα σημάνουν την έναρξη του φετινού φεστιβάλ! Συναντώνται επί σκηνής σαν έτοιμοι από καιρό για να ερμηνεύσουν κομμάτια – σταθμούς της πορείας τους αλλά και τα τραγούδια από τον δίσκο ”με στόμα που γελά” που κυκλοφόρησε φέτος τον Φεβρουάριο. Ο Σωκράτης με την φωνή απ’την ψυχή και ο Θανάσης με τους “ποιητικούς” τους στίχους, στήνουν φέτος για πρώτη φορά μια μοναδική γιορτή.

Το Σάββατο 21 Ιουλίου, η εκρηκτική Ματούλα Ζαμάνη καταλαμβάνει την σκηνή και ξορκίζει τους αμανέδες μας με την απελευθερωτική της ενέργεια, αμέσως πριν ο μοναδικός Γιάννης Χαρούλης ανέβει στο stage για να ξεσηκώσει και τους τελευταίους με την λύρα του και τα γεμάτα συναίσθημα τραγούδια. Με απλότητα και ειλικρίνεια, στέκεται απέναντί μας παρασέρνοντάς μας σε απρόβλεπτες συγκινήσεις με ό,τι νέο μας φέρνει και ό,τι παλιό έχουμε αγαπήσει!

Η τρίτη και τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, Κυριακή 22 Ιουλίου, ανοίγει με την συναισθηματική Παυλίνα Βουλγαράκη. Μετά από έναν γεμάτο συναυλιακό χειμώνα, η Παυλίνα συνεχίζει το ταξίδι της και έρχεται στα βόρεια. Αμέσως μετά η σκηνή φιλοξενεί το απόλυτο reunion του 2018. Γιορτάζοντας 30 χρόνια μετά την ίδρυση τους, οι επανενωμένοι ΠΥΞ – ΛΑΞ ανηφορίζουν για ένα live – σταθμό για να μας συγκινήσουν και να μας κάνουν να τραγουδήσουμε μαζί τους αμέσως πριν “πετάξουμε τα ρούχα μας ψηλά”. Με ένα setlist – soundtrack μιας ολόκληρης γενιάς έρχονται να δημιουργήσουμε μαζί καινούριες αναμνήσεις! Την σκυτάλη παίρνουν για ένα εκρηκτικό κλείσιμο του φεστιβάλ οι ντόπιοι Radio Active, μια 5-μελής rock/metal μπάντα με frontman τον Σάκη Καρπά. Τον γνωστό. Των Unboxholics, οι οποίοι μετράνε άλλα δύο μέλη στους Radio Active και έρχονται για να τα σπάσουν on-stage!

Γεμίζουμε βαλίτσες για το απόλυτο τριήμερο του Βορρά.
Στα Λουτρά Πόζαρ, στη δυτική πινέζα του χάρτη όπου η μουσική γίνεται ένα με το τοπίο. Κλείστε τα εισιτήριά σας!

7o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ

20 ΙΟΥΛΙΟΥ
Μαρία Παπαγεωργίου
Σωκράτης Μάλαμας & Θανάσης Παπακωνσταντίνου

21 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ματούλα Ζαμάνη
Γιάννης Χαρούλης

22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Παυλίνα Βουλγαράκη
ΠΥΞ – ΛΑΞ
Radio Active

Λουτρά Πόζαρ, Δήμος Αλμωπίας (35km από την Έδεσσα)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
25€ τριημέρου (περιορισμένα)
30€ τριημέρου (περιορισμένα, κατόπιν εξαντλήσεως των εισιτηρίων των 25€)
35€ τριημέρου (κατόπιν εξαντλήσεων των εισιτηρίων των 30€)
13€ ημερήσιο προπώληση
13€ ημερήσιο φοιτητικό / ανέργων
15€ ημερήσιο ταμείο

Εισιτήρια σε
Viva
https://www.viva.gr/tickets/music/loutra-pozar/7o-festival-pozar
Seven
Mediamarkt

Και ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ από 26/5

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:
Αναψυκτήριο Λουτρών, Τηλ.2384091010 Λουτρά Πόζαρ 58400, Πέλλας
Πρακτορείο ΟΠΑΠ , Πάλιος Χρήστος Τηλ.2384091400 Λουτράκι 58400, Πέλλας
ΑΡΙΔΑΙΑ:
Κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Τηλ.2384024544 Χρ. Σμύρνης 6 58400, Αριδαία Πέλλας
Βιβλιοπωλείο ΣΥΜΒΟΛΗ, Γεωργίου Μαγδαληνή τηλ.2384028120 Πλατεία Αγγελή Γάτσου 58400, Αριδαία Πέλλας
ΕΔΕΣΣΑ:
Κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Τηλ.2381029961 Πλατεία Τημενιδών 1, 58200 Έδεσσα Πέλλας
ΣΚΥΔΡΑ:
Κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Τηλ.2381083000 Μεγάλου Αλεξάνδρου 51, 58500 Σκύδρα Πέλλας
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ:
Κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Τηλ.2382082189 Ελευθερίου Βενιζέλου 109, 58100 Γιαννιτσά Πέλλας
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ:
Κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Τηλ.2333028200 Δήμαρχου Βετσόπουλου Δ 42, 59300 Αλεξάνδρεια Ημαθίας
ΑΡΝΙΣΣΑ:
Status café bar, Χρήστος Σφυρόπουλος Τηλ.6956760090, 58002 Άρνισσα Πέλλας
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ:
Sugar café bar, Στέλιος Χαντούρης Τηλ.9645124104, 58300 Κρύα Βρύση Πέλλας
ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ:
Φαρμακειο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 39
ΤΗΛ 2384042170

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ CAMPING KATA TO ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ
1. Η Δωρεάν κατασκήνωση ισχύει μόνο κατά τις ημέρες του Φεστιβάλ Πόζαρ 2018 και συγκεκριμένα για κατασκήνωση από Τετάρτη 18/07 εώς και Δευτέρα 23/07 (10:00π.μ)
2. Απαραίτητα κατά την άφιξη τους οι κατασκηνωτές περνούν απ το ειδικό stand της εκδήλωσης απ΄όπου θα δηλώνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία τους και θα υποδεικνύετε ο χώρος κατασκήνωσης τους.
3. Κατά τη διαμονή τους οι κατασκηνωτές δε μπορούν να καταλαμβάνουν μέρος μεγαλύτερο από αυτό που τους έχει δωθεί. Ο χώρος είναι αυστηρά προσωπικός και ισχύει μόνο για αυτούς που έχουν δηλωθεί.
4. Απαγορεύεται αυστηρά η αλλαγή θέσης, χωρίς την άδεια της εκδήλωσης.
5. Η εκδήλωσης διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει θέση στον κατασκηνωτή αν συντρέχει ειδικός λόγος γι’ αυτό.
6. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε χρήση φωτιάς σε όλους τους χώρους της Λουτρόπολης.
7. Τα οχήματα των κατασκηνωτών πρέπει να σταθμεύουν στους ειδικούς χώρους parking της Λουτρόπολης.
8. Η φύλαξη των ατομικών ειδών είναι ευθύνη των κατόχων τους. Η εκδήλωση δεν φέρει καμία ευθύνη εκτός αν αναλάβει τη φύλαξη τους.
9. Οι κάτοχοι ζώων οφείλουν να φροντίζουν ώστε αυτά να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους κατασκηνωτές με οποιονδήποτε τρόπο είτε πρόκληση συνεχών θορύβων είτε με τη συμπεριφορά τους. Οι κάτοχοι ζώων είναι υπεύθυνοι για την περισυλλογή των ακαθαρσιών τους. Η μη τήρηση των ανωτέρω αποτελεί λόγο απομάκρυνσης του κατόχου ζώου κατασκηνωτή από το χώρο του κάμπινγκ.
10. Η τήρηση των κανόνων υγιεινής αλλά και η προσπάθεια διατήρησης της καθαριότητας είναι ένδειξη πολιτισμού και ανατροφής.
11. Απαγορεύεται η Είσοδος στους χώρους συναυλιών με ποτά ή φαγητά. Τα παραπάνω θα παρακρατούνται από τους υπεύθυνους των εκδηλώσεων και θα παραδίδονται κατά την έξοδο τους μετά το πέρας των συναυλιών.
12. Η είσοδος και παραμονή στη Λουτρόπολη και στους χώρους εκδηλώσεων σημαίνει την αυτόματη αποδοχή των ανωτέρω όρων.