Η Ονειρούπολη Δράμας ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους επισκέπτες της (ΦΩΤΟ)

Σε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στο Δημοτικό Κήπο της Δράμας Η Ονειρούπολη Δράμας επιστρέφει για 15η συνεχόμενη χρονιά… Τα «ξωτικά» έβαλαν τα δυνατά τους ώστε όλα να είναι πανέτοιμα στις 4η Δεκεμβρίου, όταν και θα ανοίξει επίσημα τις πύλες της για να υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους της σε ένα μαγικό… ταξίδι στην Παραμυθοχώρα. […]

Σε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στο Δημοτικό Κήπο της Δράμας


Η Ονειρούπολη Δράμας επιστρέφει για 15η συνεχόμενη χρονιά… Τα «ξωτικά» έβαλαν τα δυνατά τους ώστε όλα να είναι πανέτοιμα στις 4η Δεκεμβρίου, όταν και θα ανοίξει επίσημα τις πύλες της για να υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους της σε ένα μαγικό… ταξίδι στην Παραμυθοχώρα.


Οπως βλέπετε, στο Δημοτικό Κήπο Δράμας έχουν ήδη «ξεφυτρώσει» τα κόκκινα σπιτάκια και το υπέροχο σκηνικό αρχίζει σιγά σιγά να συμπληρώνεται.



Από το 2004 μέχρι σήμερα η Ονειρούπολη είναι αποτέλεσμα συλλογικής εργασίας και θεμέλιος λίθος αυτής της μεγάλης προσπάθειας είναι οι εθελοντές της που με αγάπη αφιερώνουν ατελείωτες ώρες για να ετοιμάσουν το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό!


Οπως προαναφέραμε, η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας φέτος θα αρχίσει στις 4 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί 2 Ιανουαρίου.


Οσοι έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Ονειρούπολη θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους και θα απολαύσουν ένα ατελείωτο παιχνίδι, αρκεί να έχουν τη διάθεση και τις… αντοχές!


Παιχνίδια για παιδιά κάθε ηλικίας, σας περιμένουν στην Ονειρούπολη
Αν είστε έφηβοι, θα βεβαιωθείτε πως η Ονειρούπολη απευθύνεται και σε εσάς! Ανταμώστε με τις παρέες σας, συναντήστε φίλους και γνωστούς και διασκεδάστε μέχρι… δακρύων!


Κι αν είστε γονείς, παππούδες ή γιαγιάδες, δείτε πόσο εύκολα θα παρασυρθείτε από τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας, θα συμμετέχετε και εσείς και στο τέλος θα κρατήσετε για πάντα στην καρδιά σας τρυφερές αναμνήσεις από τα πρώτα τους ξεχωριστά Χριστούγεννα!


Αν βέβαια είστε παιδιά… τότε… δεν μπορείτε να λείψετε, γιατί το Fun Park της Ονειρούπολης σας περιμένει να ζήσετε τα μοναδικά συναισθήματα που προκαλεί η μαγεία των παιχνιδιών!