Πολύγυρος: Εκδήλωση για το θέμα των εμβολιασμών σε παιδιά

βεβαίωση εμβολιασμού Κίνα κορονοϊό Χαλκιδική Αντιγριπικό εμβόλιο εμβόλια Γερμανία Ναύπακτος Ναύπακτος

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς Ενημερωτική συνάντηση με θέμα τους παιδικούς εμβολιασμούς για τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, στις 10:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου. Εισηγητής θα είναι ο Παιδίατρος, Νικόλαος Καρανταγλής.Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του Thes.gr […]

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα τους παιδικούς εμβολιασμούς για τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, στις 10:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου. Εισηγητής θα είναι ο Παιδίατρος, Νικόλαος Καρανταγλής.

Η ενημέρωση απευθύνεται τόσο στα μέλη των διοικήσεων και στους εργαζομένους των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών όσο και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η ενημερωτική συνάντηση εντάσσεται στις επιμορφωτικές δράσεις που οργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας για τους αιρετούς εκπροσώπους και τα υπηρεσιακά στελέχη των Δήμων της ΚΜ και υλοποιείται με τη συνεργασία της ΕΕΤΑΑ ΑΕ. Πρόκειται για έναν κύκλο εκδηλώσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα αγωγής υγείας και ειδικότερα εφαρμογής των απαραίτητων για τη θωράκιση της υγείας των παιδιών εμβολιασμών, ώστε να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά η εξάπλωση του φαινομένου των ανεμβολίαστων παιδιών.