Στη Θέρμη ξεκινά η νέα υπηρεσία taxi-sharing

Τι είναι η νέα αυτή υπηρεσία Ένας νέος τρόπος μετακίνησης «σπίτι-δουλειά-σπίτι» θα ξεκινήσει στις αρχές της νέας χρονιάς στο πλαίσιο του έργου GALILEO4MOBILITY*, προσφέροντας στους κατοίκους της Θέρμης μια άνετη και οικονομική λύση για τις μετακινήσεις τους. Προσαρμοσμένη στις ανάγκες των χρηστών η πιλοτική εφαρμογή απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν έναν πιο γρήγορο και λιγότερο […]

Τι είναι η νέα αυτή υπηρεσία

Ένας νέος τρόπος μετακίνησης «σπίτι-δουλειά-σπίτι» θα ξεκινήσει στις αρχές της νέας χρονιάς στο πλαίσιο του έργου GALILEO4MOBILITY*, προσφέροντας στους κατοίκους της Θέρμης μια άνετη και οικονομική λύση για τις μετακινήσεις τους. Προσαρμοσμένη στις ανάγκες των χρηστών η πιλοτική εφαρμογή απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν έναν πιο γρήγορο και λιγότερο αγχωτικό τρόπο για να φτάσουν στις δουλειές τους.

Μέσω μιας νέας εφαρμογής σχεδιασμένης από το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) και σε συνεργασία με την TAXIWAY, οι χρήστες θα επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα της μετακίνησης με ταξί αφήνοντας στην άκρη το ΙΧ και τις υποχρεώσεις του.

H ομάδα του ΙΜΕΤ θα βρίσκεται στην εκδήλωση «Λευκή Νύχτα» στην πλατεία της Θέρμης το Σάββατο 8/12.

  • Το έργο GALILEO4MOBILITY έλαβε χρηματοδότηση από το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας της ΕΕ Horizon 2020 βάσει της συμφωνίας επιχορήγησης αριθ. 776381.