Καμπερίδης: «Για το διπλό στη Νίκαια»

Αρης

Κρίσιμη αναμέτρηση για τον Αρη

Κρίσιμη αναμέτρηση για τον Αρη

Για το αυριανό ματς με τον Ιωνικό (19:00-ΕΡΤ3) μίλησε ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, τονίζοντας πως η ομάδα της Νίκαιας θα παρουσιαστεί με κίνητρο, οπότε οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να αγωνιστούν με μεγαλύτερο πάθος. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

«Ο Αρης αντιμετωπίζει αύριο (26/01, 19:00, ΕΡΤ3) τον Ιωνικό Νίκαιας στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν, για τη 17η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αναμέτρηση με την ομάδα του Πειραιά, ο προπονητής των «κίτρινων», Σάββας Καμπερίδης, επεσήμανε:

“Μετά τα δύο θετικά αποτελέσματα στο γήπεδό μας, η ομάδα καλείται να δείξει ανάλογο πρόσωπο και εκτός έδρας. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που γνωρίζουμε ότι θα παρουσιαστεί με κίνητρο, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αγωνιστούμε με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και κίνητρο από τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Ιωνικός έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του τελευταία, αλλά δεν παύει να έχει αξιόλογες μονάδες, όποτε είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή από το πρώτο λεπτό. Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη, η οποία θα δώσει αξία στις δύο προηγούμενες”.

Προπόνηση και αναχώρηση

Η ομάδα ολοκλήρωσε σήμερα (25/01) το μεσημέρι, χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της για τον αυριανό (26/01) αγώνα. Προπονήθηκε στο «Nick Galis Hall» και ο 41χρονος τεχνικός είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video.

Την αποστολή για την Αθήνα, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Fitzpatrick, Brown, Μποχωρίδης, Βλάσιος, Φλώνης, Milosevic, Σιδηροηλίας, Gecevicius, Γεωργάκης, Σλαφτσάκης, Dragicevic, Morris».