Η σκηνή των διακοπών σας σε 7 απίθανες τοποθεσίες της Ελλάδας

Η σκηνή των διακοπών σας σε 7 απίθανες τοποθεσίες της Ελλάδας Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η σκηνή των διακοπών σας σε 7 απίθανες τοποθεσίες της Ελλάδας Facebook Twitter
Simos Beach, Ελαφόνησος

Οι διακοπές είναι υποκειμενική υπόθεση. Για κάποιους η περίοδος αυτή σημαίνει ξεκούραση, για κάποιους συνδέεται με την εξερεύνηση και για άλλους προϋποθέτει απομόνωση και αποσύνδεση από την καθημερινότητα. Σε κάθε περίπτωση οι διακοπές, εξ ονόματος, έχουν να κάνουν με τη «διακοπή» από οτιδήποτε μπορεί να θυμίζει τη δύσκολη ζωή στην πόλη, την ρουτίνα και το άγχος της δουλειάς.

Η εικόνα μιας εξωτικής παραλίας, η ανάγκη να ξεφύγεις από οτιδήποτε πιεστικό και ο στόχος να πάρεις σε μια τσάντα μόνο το μαγιό σου και τις σαγιονάρες σου μοιάζει με βίντεο κλιπ από το τραγούδι των Φατμέ όπου ο καθένας συμπληρώνει κατά βούληση το «εγώ κι εσύ»...

Οι ιδανικές διακοπές που κάνουν τη φαντασίωση πραγματικότητα είναι οι διακοπές σε κάμπινγκ. Κι αν ανήκετε στους δύσπιστους και φανατικούς οπαδούς του ξενοδοχείου, μια δοκιμή θα σας πείσει και θα σας κάνει να περάσετε για πάντα στην κατηγορία των campers που αναζητούν τη χαλάρωση μέσα σε μια σκηνή με ντεκόρ τη φύση και soundtrack τον ήχο από τα τζιτζίκια (πολύ καλύτερο από τα κορναρίσματα της Σταδίου).

Η σκηνή των διακοπών σας σε 7 απίθανες τοποθεσίες της Ελλάδας Facebook Twitter

Αν μη τι άλλο, αυτές οι διακοπές έχουν το στοιχείο της αυθεντικότητας όπως ακριβώς οι διακοπές των παιδικών σου χρόνων που έπινες 7UP δίπλα στη θάλασσα τρώγοντας πατάτες τηγανιτές και κεφτέδες της μαμάς. Αν αυτή η εικόνα δεν καλοκαιρινή φαντασίωση που θέλεις να ζεις ξανά και ξανά τότε ποια είναι;

Σίμος, Ελαφόνησος

Το κάμπινγκ Σίμος σίγουρα το έχεις ακούσει από κάποιον. Εκείνο που δεν φαντάζεσαι είναι πως ό,τι κι αν σου λένε, τίποτα δεν φτάνει κοντά στην πραγματικότητα που αντικρίζεις όταν φτάνεις εκεί. Το «Simos» Κάμπινγκ βρίσκεται μόλις 50 μέτρα μακριά από μια από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσογείου.

Το τοπίο είναι πραγματικά εξωτικό και τα νερά σε μεταφέρουν μαγικά σε έναν άλλο κόσμο μακριά από οτιδήποτε θυμίζει την καθημερινότητά σου. Το κάμπινγκ διαθέτει φυσικό ίσκιο για κάθε σκηνή και υπάρχουν εγκαταστάσεις που σου επιτρέπουν να μην κουνηθείς από εκεί. Πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα και πολυπληθέστερα ελληνικά κάμπινγκ που σημαίνει ότι έχει αυξημένη ζήτηση.

Γι' αυτό καλό είναι να κλείσεις θέση νωρίτερα αν θέλεις μια θέση στο όνειρο... Όσο για το τι θα πάρεις μαζί, αλήθεια το μαγιό σου είναι αρκετό!

Φοίνικες Camping – Φοινικούντα Μεσσηνίας

Η Νότια Πελοπόννησος είναι μια ατελείωτη ακτογραμμή με παραλίες που σε αφήνουν έκθαμβο. Στη νότια πλευρά του νομού Μεσσηνίας βρίσκεται το γραφικό χωριό της Φοινικούντας και το κάμπινγκ Φοίνικες απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από αυτό. Διαθέτει 80 θέσεις για σκηνή κάτω από δροσερή σκιά αλλά και δωμάτια για όσους δεν είναι έτοιμοι ακόμα για το βήμα της διαμονής στη φύση.

Ό,τι κι αν επιλέξεις η παραλία στους Φοίνικες έχει μια ομορφιά μοναδική με κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά. Οι εγκαταστάσεις είναι προσεγμένες και εξυπηρετούν την ανάγκη σου να μην κουνηθείς από το σημείο. Αν πάλι θέλεις να κάνεις τη βραδινή σου βόλτα, το χωρίο Φοινικούντα είναι δίπλα και μπορείς να κυκλοφορήσεις με τη σαγιονάρα και το παρεό σου... Διακοπές με όλη τη σημασία της λέξης!

Η σκηνή των διακοπών σας σε 7 απίθανες τοποθεσίες της Ελλάδας Facebook Twitter
Κοράλλι, Σέριφος

Coralli Camping, Λιβαδάκια, Σέριφος

Αν είστε από εκείνους που θέλουν να μπουν σε πλοίο για να καταλάβουν ότι πήγαν διακοπές, τότε βγάλτε εισιτήριο για Σέριφο και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία στην παραλία Λιβαδάκια

. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού πολύ κοντά στο λιμάνι, που σημαίνει ότι άνετα πηγαίνετε με το λεωφορείο της γραμμής χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία (και κυρίως χωρίς τα έξοδα του αυτοκινήτου).

Το Coralli είναι από τα καλύτερα εξοπλισμένα κάμπινγκ στην Ελλάδα, με θέσεις για σκηνή, δωμάτια, πισίνα και μπαρ και φυσικά με self service εστιατόριο για τα γεύματά σας. Αυτό που αντικρύζεις ανοίγοντας το πρωί τη σκηνή σου είναι τα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων και τα αρμυρίκια που απλόχερα προσφέρουν τη σκιά τους (σε όποιον προλάβει....)

Ιδανική επιλογή, αν πραγματικά θέλεις να αράξεις σε ένα σημείο μέχρι την ημέρα της επιστροφής σου. Όσο για τις βραδινές βόλτες η χώρα του νησιού έχει διάφορες επιλογές, αλλά το τελευταίο ποτό είναι πάντα δίπλα στην πισίνα του Camping Coralli.

Προσοχή γιατί όσοι δοκίμασαν αυτή την επιλογή απλά κόλλησαν!

Club Agia Anna Summer Resort, Αγία Άννα Εύβοιας

 

Οι διακοπές σημαίνουν χρόνος με την οικογένεια και το κάμπινγκ στην Αγία Άννα είναι ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν προορισμό που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους. Η παραλία της Αγίας Άννας αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές καθώς το κάμπινγκ είναι σχεδιασμένο για να περνάνε όλοι καλά.

Εγκατεστημένο μέσα στο δάσος, σε απόσταση αναπνοής από την παραλία, το Club Agia Anna Summer Resort διαθέτει δικές του σκηνές (εξωτικού τύπου) για όσους δεν έχουν τη δική τους, πισίνες, γήπεδα για μπάσκετ και beach volley, άφθονη σκιά για να στήσεις τη σκηνή ή το αυτοκινούμενό σου αλλά και το πιο δημοφιλές pool bar της περιοχής όπου τα πάρτι συνεχίζονται μέχρι το πρωί.

Εδώ μπορείς να βρεις και οικογενειακές καμπάνες με ιδιωτικές αυλές αν έχεις ανάγκη την απομόνωση, αλλά η δική μας εμπειρία λέει πως το πιο πιθανό είναι να ξεσηκωθείς από την γύρω ατμόσφαιρα!

Η σκηνή των διακοπών σας σε 7 απίθανες τοποθεσίες της Ελλάδας Facebook Twitter

Navarino beach, Γιάλοβα

Επιστρέφουμε στην Πελοπόννησο για μια πρόταση που συνδυάζει μοναδικά διαφορετικές επιλογές και ανάγκες. Το κάμπινγκ Navarino βρίσκεται πάνω σε μια αμμώδη παραλία με καταγάλανα και ρηχά νερά ιδανική για παιδιά αλλά και για τους γονείς τους που μπορούν να είναι ήσυχοι παρακολουθώντας από την πετσέτα τους το χτίσιμο των κάστρων στην άμμο (αν και είναι σίγουρο ότι οι περισσότεροι δεν θα αντισταθείτε και θα γίνετε ένα με τα πιτσιρίκια μπροστά σε ένα τοπίο που θα σας γυρίσει πίσω στα παιδικά σας χρόνια).

Οι περισσότερες θέσεις βρίσκονται μπροστά στην παραλία που σημαίνει ότι το πρωινό νίψιμο γίνεται με βουτιά στη θάλασσα, ενώ όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι είναι καθαροί και περιποιημένοι κάνοντας τη διαμονή σου ακόμα πιο ευχάριστη.

Αν είστε τύπος των θαλάσσιων σπορ, η θάλασσα είναι κατάλληλη για wind-surfing με ήπιο άνεμο το πρωί για τους αρχάριους και δυνατό το απόγευμα για τους πεπειραμένους. Όσο για εσάς που δεν θέλετε να σηκωθείτε από την πετσέτα σας, μπορείτε απλώς να απολαύσετε το θέαμα!

Λύχνος, Πάργα

Η ηπειρωτική Ελλάδα διαθέτει απίστευτες περιοχές που μπορούν να φιλοξενήσουν το καλοκαιρινό όνειρο των διακοπών σου διατηρώντας το πλεονέκτημα της πρόσβασης με αυτοκίνητο.

Το κάμπινγκ Λύχνος κοντά στην Πάργα είναι ιδανικό για μια πιο «απομονωμένη» εμπειρία, σε έναν ονειρεμένο χώρο που σου εξασφαλίζει μέρες (και νύχτες) ησυχίας, ξεκούρασης και απόλαυσης. Βρίσκεται μέσα σε μια ιδιωτική έκταση γεμάτη με ελαιόδεντρα και μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε σκηνή ή σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα.

Το πιο συναρπαστικό είναι τα κρυστάλλινα μπλε νερά του κόλπου σε μια παραλία με παχιά άμμο που γίνεται ιδανικό στρώμα για την απόλυτη χαλάρωση... Αν αυτό δεν σου είναι αρκετό και θέλεις λίγη περιπέτεια οι γύρω σπηλιές σε περιμένουν να τις εξερευνήσεις, ενώ οι δραστηριότητες που θα σε ξεσηκώσουν είναι πολλές και διάφορες.

Καταδύσεις, ψαροντούφεκο, καγιάκ και άλλα θαλάσσια σπορ θα σε φέρουν πιο κοντά με την υδάτινη ομορφιά του τοπίου, ενώ η ποδηλασία, οι κοντινές και η βαρκάδες θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανακαλύψεις εικόνες από μια Ελλάδα που δεν γνωρίζεις...

Camping Γραμμένο, στην Παλαιοχώρα Χανίων Κρήτης

Η Κρήτη δεν θα μπορούσε να λείπει ακόμα κι από μια απλή αναφορά σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Το κάμπινγκ Γραμμένο βρίσκεται μέσα σε ένα μαγικό κεδρόδασος, μόλις 4χλμ. από το κέντρο της Παλαιόχωρας και είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους επιθυμούν μια εμπειρία πιο κοντά στην ελεύθερη κατασκήνωση.

Τα μπλε νερά του Λιβυκού πελάγους δημιουργούν μια εξωτική εικόνα σε ένα σκηνικό που από μόνο του είναι αρκετά εντυπωσιακό. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα θέλεις να απομακρυνθείς από τη σκήνη σου, κάτι που είναι εύκολο αφού το κάμπινγκ προσφέρει όλες τις παροχές για να περάσεις υπέροχα χωρίς πολύ κόπο. Άλλωστε τα θαλάσσια σπορ που μπορείς να δοκιμάσεις είναι τόσα που αποκλείεται να βαρεθείς.

Κι όσο για τη γύρω περιοχή μπορείς να την ανακαλύψεις μέσα από τις καθημερινές εκδρομές που γίνονται με καραβάκι προς Γαύδο, Σφακιά, Ελαφονήσι, Φαράγγι Σαμαριάς και αλλού, αλλά και μέσα από πεζοπορίες σε γραφικά μονοπάτια της περιοχής. Μετά από λίγες μέρες στο Γραμμένο, νιώθεις ότι θα μπορούσες άνετα να πρωταγωνιστείς στη Γαλάζια Λίμνη...

Φέτος, άλλαξε συνήθειες διακοπών και διάλεξε ανάμεσα στα κάμπινγκ που προτείνουμε ή αναζήτησε εκείνα τα σημεία δίπλα στη θάλασσα που μπορούν να σε αναζωογονήσουν όπως ακριβώς ένα ποτήρι δροσερή 7UP!

Ο χειμώνας θα είναι πιο εύκολος μετά από αυτή την εμπειρία!

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM