Πώς καταβάλλονται τα κέρδη των τυχερών παιχνιδιών στους νικητές;

Πώς καταβάλλονται τα κέρδη των τυχερών παιχνιδιών στους νικητές; Facebook Twitter
0

Πολλοί ονειρεύονται να κερδίσουν το ΤΖΟΚΕΡ ή κάποιο μεγάλο ποσό σε κάποιο άλλο τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ. Έχεις ποτέ σκεφτεί όμως τι συμβαίνει αφότου κάποιος κερδίσει; Πώς φτάνουν τελικά τα κέρδη στα χέρια του;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρεις λοιπόν είναι ότι ο τρόπος καταβολής των κερδών διαφέρει ανάλογα με το ποσό.

Για μικτά κέρδη προ φόρων έως 200 ευρώ, ο νικητής παραλαμβάνει τα κέρδη του από τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Αν τα κέρδη είναι από 201 έως 1.500 ευρώ, ο νικητής μπορεί να επιλέξει τον τρόπο που θα του αποδοθούν. Είτε θα πάρει τα χρήματα από πρακτορείο του ΟΠΑΠ ή μέσω τράπεζας. Στη δεύτερη περίπτωση απαιτείται ταυτοποίηση του νικητή και έκδοση αίτησης πληρωμής.

Αν η τύχη το φέρει έτσι και τα κέρδη προ φόρων είναι περισσότερα από 1.500 ευρώ, η καταβολή των χρημάτων γίνεται αποκλειστικά μέσω τράπεζας. Μάλιστα, αν τα μικτά κέρδη φτάνουν έως 100.000 ευρώ, η αίτηση πληρωμής προς την τράπεζα μπορεί να εκδοθεί τόσο στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, όσο και στα γραφεία της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αν τώρα ανήκεις στους υπερτυχερούς, που τα μικτά τους κέρδη προ φόρων ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ, η έκδοση της αίτησης πληρωμής προς την τράπεζα γίνεται στα κεντρικά του ΟΠΑΠ, στην Αθήνα μετά από επικοινωνία με την εταιρεία.

Δες το παρακάτω βίντεο:

 
Αγορά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ