Secret Santa στο γραφείο: Τι δώρο παίρνει κανείς στο αφεντικό;

Secret Santa στο γραφείο: Τι δώρο παίρνει κανείς στο αφεντικό; Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και όλοι στο γραφείο ετοιμάζονται για τις γιορτές, στολίζουν, αγοράζουν δώρα και οργανώνουν το ετήσιο Secret Santa. Κι εκείνη τη στιγμή, εμφανίζεται το αφεντικό που φυσικά θέλει να πάρει μέρος στην κλήρωση και να ανταλλάξει δώρα με τους αγαπημένους του υπαλλήλους – κι ο κλήρος για να γίνετε ο δικός του μυστικός Άγιος Βασίλης πέφτει σε εσάς.

Το big boss έχει πολλά hobbies και ενδιαφέροντα που συνέχεια αλλάζουν, ο χρόνος λιγοστεύει, η δουλειά μαζεύεται κι εσείς παραμένετε με το ερώτημα: Τι δώρο να του πάρω;

 

  

Ηχείο για να ακούει τη μουσική που του αρέσει; Smartwatch για όταν γυμνάζεται; Έναν οδηγό καλής διατροφής; Χρειάζεται να γίνετε εφευρετικοί. Φέτος, τα Χριστούγεννα, ωστόσο, ο Κωτσόβολος έρχεται για να γίνει ο δικός μας Secret Santa και να μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση. Ακόμα κι αν ο χρόνος πιέζει κι εσείς δεν ξέρετε τι πραγματικά χρειάζεται το αφεντικό σας, στον Κωτσόβολο θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία με προϊόντα που μπορούν να γίνουν τα καλύτερα δώρα που θα ταιριάξουν απόλυτα στο big boss.

Secret Santa στο γραφείο: Τι δώρο παίρνει κανείς στο αφεντικό; Facebook Twitter

Για μία ακόμη χρονιά, στον Κωτσόβολο θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία δώρων για τις γιορτές, από χρήσιμα gadgets και μικροσυσκευές, μέχρι συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που θα κάνουν τους αγαπημένους σας να χαμογελάσουν. Ακόμα και αν δεν προλαβαίνετε να επισκεφθείτε ένα από τα 95 καταστήματα Κωτσόβολος, μπορείτε να μπείτε στο  kotsovolos.gr και να κάνετε τις αγορές σας online ή να φτιάξετε μία λίστα με όλες τις πιθανές επιλογές δώρων (σε περίπτωση που το αφεντικό σας αλλάξει ξανά hobbies).

Secret Santa στο γραφείο: Τι δώρο παίρνει κανείς στο αφεντικό; Facebook Twitter

Φέτος, δεν έχει σημασία αν προλάβατε να στείλετε το γράμμα σας στον Άγιο Βασίλη, γιατί ο Κωτσόβολος θα είναι εκεί για να γίνει ο δικός σας Secret Santa κι έτσι εσείς να γίνετε ο Secret Santa των αγαπημένων σας, με δώρα που θα σας φέρουν πιο κοντά τους. Η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στα χαμόγελα και την χαρά των δικών μας ανθρώπων – και τις φετινές γιορτές μπορείτε να τους τα προσφέρετε λαμβάνοντας τον τίτλο του καλύτερου Secret Santa (και υπαλλήλου).

Αγορά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ