Η νέα άφιξη της οδού Πετράκη είναι ένας κόσμος γλυκών γεύσεων και φαντασίας

Στο "Things In Jars" ξέρουν από ποιοτικά γλυκά και άφθονο χρώμα!

ADVERTORIAL

 

Μπορεί να βρίσκεται κυριολεκτικά μια ανάσα μακριά από την πάντα ζωηρή και πολυσύχναστη Ερμού, όμως το κρυφό στενάκι της οδού Πετράκη προσφέρει μια ευκαιρία απόδρασης από τη βουή της πόλης.

 

Η τελευταία του άφιξη, δε, το μικροσκοπικό "Things In Jars", είναι μια μαγική "κουνελότρυπα" που οδηγεί σε έναν κόσμο φαντασίας και γλυκών γεύσεων! Πίσω από τη γραφική τζαμαρία του κρύβεται ένα μικρός και φιλόξενος χώρος, με έπιπλα και διακόσμηση που θυμίζουν ρετρό Παρίσι. Μια μεγάλη βιτρίνα καθώς και γυάλινες καμπάνες και stands φιλοξενούν λαχταριστές δημιουργίες ενώ κάθε σπιθαμή είναι ζωγραφισμένη στο χέρι, με ζωηρά χρώματα που κάνουν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο παραμυθένια. Πίσω από την αναπάντεχη αυτή νέα άφιξη κρύβεται ένα νεαρό, ταλαντούχο δίδυμο: ο Χρήστος και η Κατερίνα.

 

Η νέα άφιξη της οδού Πετράκη είναι ένας κόσμος γλυκών γεύσεων και φαντασίας

 

Ο μεν απόφοιτος της Le Monde και με εμπειρία ετών σε πολύ καλά εστιατόρια όπως το Varoulko και η δε, με "θητεία" στις κουζίνες του Pentelikon group, Hilton και Varoulko και μια λατρεία για τη ζαχαροτεχνία! Αν λοιπόν αναρωτιέσαι τι συμβαίνει όταν η υψηλή γαστρονομία συναντά τα "απλά" συστατικά των γλυκών αλλά και την αχαλίνωτη φαντασία και το μεράκι δύο ταλαντούχων επαγγελματιών, θα βρεις την απάντηση στο "Things In Jars".

 

Όπως, άλλωστε, οι ίδιοι εξηγούν, τα "ταπεινά" υλικά των γλυκών όπως το βούτυρο, τα αυγά, τα αλεύρια και η σοκολάτα που επιλέγουν είναι ύψιστης ποιότητας κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητές τους και να βγάζουν στα γλυκά τους καθαρή και άρτια γεύση, χωρίς να φουσκώνουν ούτε να βαραίνουν. Οποιασδήποτε φύσεως έτοιμα μείγματα και συντηρητικά δεν έχουν θέση στη δική τους κουζίνα. Έτσι, ο Χρήστος και η Κατερίνα κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο όλων μας: λαχταριστά γλυκά που απολαμβάνεις χωρίς ενοχές!

 

Η νέα άφιξη της οδού Πετράκη είναι ένας κόσμος γλυκών γεύσεων και φαντασίας

 

Θες να πάρεις μια γεύση; Στο "Things In Jars" θα βρεις cupcakes, cake pops, cakes, μπισκότα και τούρτες σε ποικίλες γεύσεις καθώς και gluten free αλλά και vegan γλυκά που μπορείς να απολαύσεις στον ονειρικό του χώρο ή να πάρεις για το σπίτι! Επιπλέον, το γλυκό δίδυμο αναλαμβάνει να δημιουργήσει τη γενέθλια τούρτα των ονείρων σου, αλλά και υπέροχα γλυκά για γάμο και βάφτιση. Δίψασες λιγάκι; Απόλαυσε έναν καφέ από το δικό τους ιδιαίτερο χαρμάνι, το πιο πλούσιο ρόφημα από δάκρυα σοκολάτας, αρωματικό τσάι που συνοδεύει άριστα το γλυκό της επιλογής σου καθώς και χυμούς ψυχρής έκθλιψης για ένα νόστιμο αλλά και υγιεινό boost!

 

Η νέα άφιξη της οδού Πετράκη είναι ένας κόσμος γλυκών γεύσεων και φαντασίας

 

Την επόμενη φορά που θα βρεθείς στο κέντρο της Αθήνας, λοιπόν, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις το κατώφλι του "Things In Jars" και να ενδώσεις στην πιο "αθώα" γλυκιά απόλαυση.

 

Η νέα άφιξη της οδού Πετράκη είναι ένας κόσμος γλυκών γεύσεων και φαντασίας

Things In Jars

Διεύθυνση : Πετράκη 30, Αθήνα

Τηλέφωνο : 2103249945

Facebook