Η ξεχωριστή γαστρονομική παράδοση της Τήνου στο «Tinos Food Paths 2019»

Μια εβδομάδα εκδηλώσεων αφιερωμένη στα μοναδικά υλικά και πιάτα του νησιού

The LiFO team, 13.5.2019 | 18:55

Η Καλλονή της Τήνου θα φιλοξενήσει τις δράσεις του φετινού Tinos Food Paths, του αγαπημένου γαστρονομικού φεστιβάλ που θα διαρκέσει από τις 13 έως τις 19 Μαΐου.


Παράλληλες δράσεις την ίδια εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Ψαραγορά στην Χώρα της Τήνου. Θα μαγειρέψουν φέτος: η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, καθώς και αγαπημένοι σεφ όπως ο Βασίλης Αλβανίδης, ο Ιάκωβος Απέργης, ο Άρης Βεζενές, η Κατερίνα Βαμβούκα με την Madame Ginger, ο Δημήτρης Γιγίνης, η Αντζελίνα Καλογεροπούλου, η Άρτεμις Κοκκιναρά, ο Νίκος Κουκιάσας, η Γεωργία Κουτσούκου, ο Άγγελος Λάντος, ο Άκης Λιοκάτης, ο Ηλίας Μαμαλάκης, η Γιάννα Μπαλαφούτη, η Ντίνα Νικολάου, ο Αλέξανδρος Παπανδέου, ο Στέλιος Παρλιάρος και η Ελένη Σαβιολάκη.


Θα παρακολουθήσουμε ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από τον Δημήτρη Δήμου, τον Χάρη Τζανή και το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας. Επίσης το ΙΕΚ Praxis θα στηρίξει όλες τις παραπάνω δράσεις.

 

Η ξεχωριστή γαστρονομική παράδοση της Τήνου στο «Tinos Food Paths 2019»


Στο πλαίσιο του Tinos Food Paths, θα διεξαχθεί το 3o Aegean Cocktail & Spirits Workshop, 12-15 Μαΐου, μια εμπνευσμένη συνέργεια με καλεσμένους από όλη την Ελλάδα και τον κόσμου, που φέρνει στο προσκήνιο ελληνικά αποστάγματα και προϊόντα, καθώς και το ελληνικό bar-hosting.


Το event ξεκινά με το μεγαλύτερο Aegean Cocktails Pop Up Bar, όπου 30 κορυφαία μπαρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα σερβίρουν κοκτέιλ με ελληνικά προϊόντα.


Τέλος, τα εγκαίνια του Δικτύου Πεζοπορικών Διαδρομών του νησιού – Tinos Trails, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15 Μαΐου.

 

Info
Tinos Food Paths
Τήνος
13-19 Μαΐου

Οδηγός Γεύσης