Στις «Οινικές διαδρομές Παρίων» θα γνωρίσεις το κρασί και το τυρί της Πάρου

Μια δωρεάν εκδήλωση στη Νάουσα που δεν πρέπει να χάσεις αν είσαι στο νησί αυτό το Σαββατοκύριακο.

The LiFO team, 29.8.2019 | 14:55

Η μεγαλύτερη εκδήλωση οινογαστρονομίας της Πάρου επαναλαμβάνεται φέτος για τρίτη χρονιά στη Νάουσα μετά την επιτυχία που γνώρισε τα δύο προηγούμενα χρόνια.

 

Ο λόγος για τις «Οινικές διαδρομές Παρίων» οι οποίες φέτος θα εμπλουτισθούν και με μια σειρά δραστηριοτήτων που με την κοινή ονομασία «Μετά τυρού διάλογοι» θα έχουν στο επίκεντρο τους την τυροκομική παραγωγή του νησιού.

 

Έτσι το κρασί και το τυρί του όμορφου κυκλαδίτικου νησιού θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι όσων στο διήμερο Σάββατο 31 Αυγούστου και Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019 επισκεφτούν την Νάουσα.

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων οι οποίες το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν από 9:30 έως 4:30 και την Κυριακή από 4:30 έως 11:30, περιλαμβάνει:

-Παραδοσιακό τρύγο και πάτημα σταφυλιών

-Ξενάγηση σε οινοποιεία και τυροκομεία

-Τα πατητήρια της Πάρου, ομιλία του Γιώργου Καβάλλη

-Γευστική δοκιμή παριανών κρασιών και τυριών

-Οινομαγειρέματα - Οινοκεράσματα

-Γλέντι με παριανή ορχήστρα

 

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων Μαρίνας Νάουσας με τη συμμετοχή των σεφ: Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, Πάνου Ιωαννίδη, Μάνου Σαρρή και της δημοσιογράφου - συγγραφέα Νίκης Μηταρέα. Η διοργάνωση των εκδηλώσεων έχει γίνει από το σύλλογο γυναικών Νάουσας Πάρου.

 

Info
31 Αυγούστου & 1η Σεπτεμβρίου 2019

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, πληροφορίες: 6945 533328 και 6974 092618

Οδηγός Γεύσης