Το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ έρχεται στην Αγία Άννα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο μουσικό θεσμό του φετινού καλοκαιριού, το Beach Party Festival 2019.

LIFOTEAM 8.7.2019 | 15:39

Υπάρχουν κάποιοι λόγοι που, ακόμα κι αν δεν αγαπάς το camping, σε κάνουν να θέλεις να ζήσεις την εμπειρία της κατασκηνωτικής ζωής. Η βασικότερη από αυτές; Η πολλή και καλή μουσική! 

 

Το συναυλιακό καλοκαίρι φέτος θα έχει την υπογραφή του Beach Party Festival και τη γεύση μια δροσερής μπύρας Mythos! Πρόκειται για ένα μουσικό φεστιβάλ που θα ανατρέψει όσα γνώριζες μέχρι σήμερα και θα ζωντανέψει όπως ποτέ άλλοτε την πανέμορφη παραλία της Αγίας Άννας στη βόρεια Εύβοια, από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου 2019.

 

Τέσσερα διαφορετικά stages και πέντε ημέρες γεμάτες με μουσική, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις σε περιμένουν σε μια μαγική τοποθεσία που θα μείνει αξέχαστη! Διάλεξε τον ήχο σου ανάμεσα στο beach stage, στο pool stage, στο saint stage, στο ministry of sound stage και το extra VIP pool stage που είναι προσβάσιμο μονάχα από VIP προσκλήσεις.

 

Το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ έρχεται στην Αγία Άννα

 

Τo Beach Party Festival θα τρέξει παράλληλα με συναυλίες από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής ενώ όλοι οι τυχεροί που θα παραβρεθούν θα απολαύσουν εκτός από την εκπληκτική μουσική και βουτιές στα παραδεισένια νερά της Αγίας Άννας, χορό καθώς και παράλληλες αθλητικές και άλλες δραστηριότητες!

 

 

Κι αν στην παρέα υπάρχουν οι τύποι "camping-ποτέ" το Beach Party Festival θα γίνει ο απόλυτος προορισμός σας αυτό το καλοκαίρι, καθώς για πρώτη φορά παρέχονται διάφοροι τρόποι διαμονής, από την κλασσική cozy σκηνή, μέχρι άνετα και όμορφα καταλύματα για τους λιγότερο μυημένους στην κατασκηνωτική εμπειρία. Επιπλέον, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Ministry of Sound* έρχεται με κορυφαίους DJs στα decks του Beach Party Festival. Χόρεψε με τη μουσική των DJs όλη νύχτα και δείτε τον ήλιο να ανατέλλει αργά από το Αιγαίο!


Δείτε εδώ ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες και DJs που θα δώσουν το παρών στο Beach Party Festival!


Παράλληλα η μπύρα Mythos, ως μεγάλος χορηγός του Beach Party Festival, κερνάει 15 διπλά εισιτήρια μαζί με σκηνή, διαμονή σε deluxe περιοχή και... μυθικά καλούδια.

 

 

Για να μπεις στον διαγωνισμό κάνε comment μέχρι τις 8/7 εδώ και τα λέμε... a la playa!

 

Το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ έρχεται στην Αγία Άννα