Η Crepa - Crepa πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά

Η Crepa - Crepa πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά Facebook Twitter
0

Στην καρδιά της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, η Crepa – Crepa βάζει την υπογραφή της και μας επανασυστήνεται.


Μετά το Κατάρ, την Τυνησία και την Κύπρο, η δημοφιλής αλυσίδα εξελίσσεται και μας παρουσιάζει το πιο "boutique street food store" της Αθήνας.


Ο συνδυασμός εκρηκτικός! Κρέπες, pancakes για brunch, παγωτό gelato, καινοτόμες κρέπες με παγωτό και ο καλύτερος καφές της Αθήνας (καβουρδισμένος σε ξυλόφουρνο). Προϊόντα για όλα τα γούστα και για όλες τις ώρες!

Η Crepa - Crepa πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά Facebook Twitter


Σε ένα καταπληκτικό, ανακαινισμένο χώρο όπου η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, η αλυσίδα πρωτοπορεί και εξελίσσει την εταιρική της ταυτότητα με ένα design το οποίο παραπέμπει στις αρχές και στη φιλοσοφία της Crepa – Crepa: την φυσικότητα, το χειροποίητο, την αφθονία, την προσωπικότητα, την φρεσκάδα, συνδυασμένη με την ζωτικότητα και τον πλούτο των προϊόντων και των συστατικών της.


Δε σταματάει όμως εκεί. Εξελίσσει και εμπλουτίζει τα προϊόντα της, δημιουργώντας νέες γκάμες και νέες γευστικές απολαύσεις.

Η Crepa - Crepa πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά Facebook Twitter


Φρέσκο χειροποίητο ιταλικό παγωτό (artigianale gelato) που προσφέρεται σε 16 γεύσεις (χωνάκι ή κυπελάκι), αλλά και σε καινοτόμους συνδυασμούς με προϊόντα κρέπας όπως το crepa cone και το απολαυστικό crepa roll. Μπάλα από ιταλικό gelato πάνω στη γλυκιά σας κρέπα ή πάνω στα crepa bites σας. Αξέχαστα πρωινά με συνδυασμό γλυκών και αλμυρών pancakes.

Η Crepa - Crepa πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά Facebook Twitter


Και βέβαια, ιταλικός espresso, με ελκυστική επίγευση, ψημένος σε ξυλόφουρνο και μία μπάλα από φιστίκι Σικελίας από πάνω!
Εάν όλα αυτά δε σας πείθουν, τότε σίγουρα μια επίσκεψη στη Μητροπόλεως 80 (στον πεζόδρομο δίπλα στο Θανάση) θα σας πείσει. Μη διστάσετε, αξίζει..

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM