To Mandala Studio μαζί με το Anahata Yoga διοργανώνουν τριήμερη απόδραση

To Mandala Studio μαζί με το Anahata Yoga διοργανώνουν τριήμερη απόδραση Facebook Twitter
0

Το mandala studio στο Χαλάνδρι συνεργάζεται με το Anahata Yoga Studio της Θεσσαλονίκης και διοργανώνουν μια τριήμερη απόδραση σε ένα υπέροχο μέρος, μέσα στη φύση, στις Ράχες της Φθιώτιδας στις 13 Σεπτεμβρίου 2019.

Μόλις 2 ώρες απόσταση από την Αθήνα θα φιλοξενηθείτε σε ένα υπέροχο εναλλακτικό camping που ακούει στο όνομα NISI, ζώντας την απόλυτη εμπειρία του Glamping με πολυτέλεια και άνεση στη φύση με τις LUX σκηνές.

Ελάτε να φορτίσετε τον εαυτό σας πριν ξεκινήσει δυναμικά η καινούργια σεζόν! Ελάτε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, τα κινητά και την κίνηση! Ελάτε να αντλήσετε ενέργεια και δύναμη από τη φύση για έναν δημιουργικό και γεμάτο χειμώνα! Ελάτε να βρείτε την ισορροπία μέσα σας! Ελάτε να συνδεθείτε μέσα από τη πρακτική yoga με τις βαθύτερες επιθυμίες σας για ένα νέο και δημιουργικό ξεκίνημα, να θέσετε στόχους και να ανοίξετε προς όλες τις πιθανότητες! Η καλή παρέα εγγυημένη!

Info:

Περιλαμβάνoνται 2 διανυκτερεύσεις με 2 πρωινά και 2 βραδινά γεύματα (η διατροφή θα είναι χορτοφαγική), όλες τις πρακτικές Γιόγκα & Διαλογισμού, Εκδρομή στα Λιχαδονήσια, ελεύθερη χρήση των εγκαταστάσεων του Glamping.

Η διαμονή θα γίνει σε επιπλωμένες σκηνές Glamping 4 ατόμων, με WiFi, ρεύμα, πετσέτες και σεντόνια.

Early Bird: 180€ για εγγραφές έως 15 Αυγούστου

Οργάνωση & Καθοδήγηση :
Κατερίνα Λαρή-Γαρυφάλλου
Έλενα Μουρατίδου

Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής:
211-4090169

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ