Απεργία της ΓΣΕΕ

O Armin Van Buuren ζωντανά στην Αθήνα, στο Unite With Tomorrowland Athens

O Armin Van Buuren ζωντανά στην Αθήνα, στο Unite With Tomorrowland Athens Facebook Twitter
0

Ο Armin Van Buuren, ένας από τους μεγαλύτερους DJs και παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο, εδώ και πάνω από 20 χρόνια, θα είναι ο headliner που θα εμφανιστεί ζωντανά στη σκηνή του UNITE With Tomorrowland Athens, το Σάββατο 27 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού!

Ο διάσημος Ολλανδός DJ έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει το set του, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα που θα βρεθούν ζωντανά κοντά μας.

Υπενθυμίζουμε πως θα υπάρξει δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο, μέσω της οποίας θα απολαύσουμε 3 ακόμα τεράστια ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής.

Χωρίς αμφιβολία, το όνομα του Armin Van Buuren είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα στη σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής. Είναι ο μοναδικός, μέχρι στιγμής, που έχει κερδίσει το νο 1 του ετήσιου DJ Mag Top 100 πέντε φορές, ενώ βρίσκεται στο Top-5 επί 17 συνεχόμενα χρόνια (νο 4 στον κόσμο για το 2018).

Η διαρκής αφοσίωσή του σε αυτό που κάνει του έχει χαρίσει μία υποψηφιότητα για Βραβείο Grammy, με το "This Is How It Feels Like" (feat. Trevor Guthrie), και αμέτρητες παγκόσμιες επιτυχίες, όπως τα "Another You", "I Need You", "Sunny Days", "Sex, Love & Water", "Therapy", "Blah Blah Blah", "Wild Wild Son" κ.ά.

O Armin Van Buuren ζωντανά στην Αθήνα, στο Unite With Tomorrowland Athens Facebook Twitter

Το δίωρο ραδιοφωνικό του show, A State Of Trance (ASOT), μεταδίδεται σε εβδομαδιαία βάση από το προσωπικό του studio, που βρίσκεται στα κεντρικά της Armada, φτάνοντας σε ένα ακροατήριο 40 εκατομμυρίων ανθρώπων σε περισσότερες από 80 χώρες, καθώς και online (μέσω audio και video live stream) στο YouTube και το Facebook.

Επιπρόσθετα, είναι συνιδρυτής (μαζί με τους Maykel Piron και David Lewis) της Armada Music, της δισκογραφικής που εδρεύει στο Άμστερνταμ και που θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της ηλεκτρονικής σκηνής, έχοντας κερδίσει 6 φορές τον τίτλο "Best Global Record Label" στα International Dance Music Awards, στο Miami.

Ως performer, o Armin Van Buuren δίνει περισσότερα από 150 shows τον χρόνο, μπροστά σε χιλιάδες θεατές σε πολύ μεγάλα venues και αρένες, καθώς και στα μεγαλύτερα φεστιβάλ στον κόσμο, με πρώτο και κορυφαίο το Tomorrowland στο Βέλγιο.

O Armin Van Buuren ζωντανά στην Αθήνα, στο Unite With Tomorrowland Athens Facebook Twitter

Μέχρι σήμερα, έχει κυκλοφορήσει 6 full-length albums με το όνομά του: "76" (2003), "Shivers" (2005), "Imagine" (2008), "Mirage" (2010), "Intense" (2013) και "Embrace" (2015).

arminvanbuuren.com

facebook.com/arminvanbuuren

youtube.com/user/arminvanbuuren

armadamusic.com

Κάνε τώρα προεγγραφή στο tomorrowland.com για την ειδική προπώληση που ξεκινάει την Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 15:00, μέσω της viva!

Η προεγγραφή είναι πολύ σημαντική ώστε να μπορέσεις να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία. Το Tomorrowland στο Βέλγιο συνήθως γίνεται sold out μέσα σε λίγες ώρες (πουλώντας πάνω από 400.000 εισιτήρια!), ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα UNITE With Tomorrowland σε όλες τις επιλεγμένες χώρες, με τα εισιτήρια να εξαντλούνται μέσα σε λίγες ημέρες.

O Armin Van Buuren ζωντανά στην Αθήνα, στο Unite With Tomorrowland Athens Facebook Twitter

Επιπρόσθετα, αναμένεται μεγάλος αριθμός επισκεπτών από το εξωτερικό, καθώς το UNITE With Tomorrowland είναι ένα event-φαινόμενο παγκοσμίου βεληνεκούς και η διοργάνωσή του στην Αθήνα θα γνωστοποιηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

H ειδική προπώληση θα ξεκινήσει στις 15/4 και θα διαρκέσει μέχρι τις 24/4. Κατά τη διάρκειά της, θα έχουν δικαίωμα αγοράς μόνο όσες και όσοι έχουν πραγματοποιήσει την προεγγραφή.


Σύντομα, θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο line-up που θα βρεθεί live στη σκηνή της Αθήνας, το Σάββατο 27 Ιουλίου, σε μία Πλατεία Νερού όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ!

Εξασφαλίστε άμεσα το εισιτήριό σας!

Culture
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

LiFO X 2023 ΕΛΕVΣΙΣ / «Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

Ο Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με έναν εκ των ιδρυτικών μελών της, τον Θανάση Λεβέντη, μια ξεχωριστή και πολύπλευρη προσωπικότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.