Απεργία την Πρωτομαγιά

To Instagram πλέον σου δείχνει ποιος και πότε είναι online - Όμως μπορείς και να κρυφτείς

To Instagram πλέον σου δείχνει ποιος και πότε είναι online - Όμως μπορείς και να κρυφτείς Facebook Twitter
0

Πλέον οι φίλοι σας μπορούν να δουν ακριβώς πόσο χρόνο περνάτε στο Instagram.

Το Instagram ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου χαρακτηριστικού που θα επιτρέπει στους followers σας να δουν πότε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

Η ιδέα είναι παρόμοια με το Facebook Messenger: όταν κάποιος που ακολουθείτε ή έχετε μιλήσει προηγουμένως, είναι ενεργός στην εφαρμογή, το Instagram θα εμφανίζει μια μικρή πράσινη στρόγγυλη ένδειξη δίπλα στο όνομά του, για να σας ενημερώσει ότι είναι συνδεδεμένος.

Το Instagram εξήγησε ότι ο στόχος του χαρακτηριστικού είναι να διευκολύνει τους χρήστες να συνομιλούν μέσα στην εφαρμογή.

«Αυτή η ενημερωμένη έκδοση σάς δίνει τη δυνατότητα να έχετε περισσότερες από αυτές τις συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο, ενώ σας δίνει τον έλεγχο να αποκρύψετε την κατάστασή σας εντελώς», γράφει η εταιρεία σε μια ανάρτηση στο blog.

Όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό καθώς μπορεί να θέλετε να αποφύγετε κάποιον, να έχετε αφήσει ακόμη και κλήσεις ή μηνύματα χωρίς απάντηση και εσείς να περνάτε χρόνο κοιτάζοντας φωτογραφίες.

To Instagram πλέον σου δείχνει ποιος και πότε είναι online - Όμως μπορείς και να κρυφτείς Facebook Twitter

Για να απαλλαγείτε από την πράσινη κουκκίδα που υποδεικνύει μεταξύ άλλων πως είστε διαθέσιμος και «καρφώνει» για παράδειγμα πως δεν κοιμάστε και δεν είστε απασχολημένος, μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεων της εφαρμογής και απενεργοποιήστε την επιλογή «Show Activity Status».

Εάν αφήσετε τη λειτουργία ενεργοποιημένη, μόνο οι λογαριασμοί που ακολουθείτε ή οι χρήστες με τους οποίους έχετε συνδεθεί μπορούν να δουν πότε είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Η κατάσταση της δραστηριότητάς σας θα είναι ορατή δίπλα στη φωτογραφία προφίλ σας σε διάφορους χώρους της εφαρμογής, σύμφωνα με την ανάρτηση ανακοίνωσης της Instagram.

Τech & Science
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM