Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της 35χρονης μητέρας στους Γαργαλιάνους - Ασκήθηκε δίωξη στον σύζυγό της

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της 35χρονης μητέρας στους Γαργαλιάνους - Ασκήθηκε δίωξη στον σύζυγό της Facebook Twitter
3

Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στην υπόθεση δολοφονίας 35χρονης Γεωργίας Φιλοπούλου, η οποία είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στους Γαργαλιάνους, τον Δεκέμβριο του 2016.

Η κ. Φιλοπούλου, που ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, είχε εντοπιστεί από τον 55χρονο σύζυγό της με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό της, σε αγροτικό δρόμο, κοντά στη Λεύκη Γαργαλιάνων. 

Μετά από έρευνα ο σύζυγός της είχε αφεθεί αρχικά ελεύθερος καθώς δεν είχαν βρεθεί ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του. 

Έπειτα, όμως, από μελέτη στοιχείων από τη δικογραφία, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας απήγγειλε κατηγορίες στον σύζυγο της 35χρονης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Τις επόμενες μέρες πρόκειται να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος άντρας φέρεται να είχε δηλώσει τότε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του έφυγε από το σπίτι από το προηγούμενο απόγευμα και μάλιστα πήρε μαζί της και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να το δώσει σε κάποιον που της είχε ζητήσει δανεικά, χωρίς όμως ο ίδιος να γνωρίζει, όπως είπε, σε ποιον.

Η γυναίκα του δε γύρισε το βράδυ και ανησύχησε, αλλά το πρωί, και αφού έστειλε τα παιδιά στο σχολείο (το μεγαλύτερο πάει στη Β΄ Δημοτικού και το μικρότερο είναι 11 μηνών), πήρε τους εργάτες να πάει για ελιές.

Καθώς κινούνταν με το όχημά του στον επαρχιακό δρόμο προς Λεύκη και περνώντας από τη συμβολή με παράδρομο, εργάτρια που επέβαινε στο όχημά του, του είπε ότι είδε το αμάξι της συζύγου του. Αυτός σταμάτησε και κατευθύνθηκε προς το αμάξι όπου και βρήκε νεκρή τη γυναίκα του μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο ίδιος ενημέρωσε το Α.Τ. Γαργαλιάνων και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Γαργαλιάνων καθώς και του Τμήματος Φιλιατρών. Ειδοποιήθηκαν δε και στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας η οποία ανέλαβε τις έρευνες.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM