Σοκαριστικές εικόνες από την κακοκαιρία στα βόρεια προάστια - Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά

Σοκαριστικές εικόνες από την κακοκαιρία στα βόρεια προάστια - Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά Facebook Twitter
4

Ισχυρή καταιγίδα έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στα βόρεια προάστια της Αθήνας με τις πρώτες εικόνες να είναι πραγματικά σοκαριστικές καθώς υπάρχουν πλημμύρες μέσα σε λίγα λεπτά.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί τουλάχιστον 120 κλήσεις σε Μαρούσι, Βριλήσσια και Κηφισιά, ενώ εγκλωβίστηκαν άνθρωποι σε οχήματα στους δρόμους.

Σε κάποιες περιοχές αναφέρονται και διακοπές ρεύματος.

Σοκαριστικές εικόνες από την κακοκαιρία στα βόρεια προάστια - Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά Facebook Twitter

Όπως φαίνεται σε βίντεο που ανάρτησε χρήστης του Facebook, στην μέση του δρόμου, στον σταθμό της Κηφισιάς, «ξεπήδησε» ένα συντριβάνι από νερό.

Σοκαριστικές εικόνες από την κακοκαιρία στα βόρεια προάστια - Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά Facebook Twitter

Ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Γιώργος Καραμέρος απηύθυνε μέσω στου ΣΚΑΙ έκκληση στους πολίτες να μην κυκλοφορούν πεζοί στην Αμαρουσίου - Χαλανδρίου και την Κονίτσης, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

«Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό..», ανέφερε.

 

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει προβλήματα σε διάφορους δρόμους της Αττικής.

Σοκαριστικές εικόνες από την κακοκαιρία στα βόρεια προάστια - Πλημμύρισαν Μαρούσι, Βριλήσσια, Κηφισιά Facebook Twitter

Σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων είναι κλειστή για τα οχήματα η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Βασιλόπουλου στη Νέα Ερυθραία.

Προβλήματα υπάρχουν και στη γέφυρα Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Λαμία, κυρίως στη δεξιά λωρίδα.

Απίστευτα καιρικά φαινόμενα!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Panas (@panasmichael) στις

Εκληση για Βοηθεια στο Μαρούσι τωρα !!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleana Papacharalambous (@papelle.gr) στις

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Για την κλιματική αλλαγή η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει άμεσα κάτι. Για την εγκληματική του αυθαιρεσία και αδιαφορία το κράτος μπορεί να δράσει τάχιστα, όμως, επιλέγει να μην το κάνει. Τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από εμφανή!
Γραφειάρες που όταν βρεχει δεν μπορείς να πας ούτε μέχρι το απέναντι περίπτερο για τσιγάρα διότι κανένας δεν μερίμνησε για τα όμβρια ύδατα, μεζονέτες και εξοχικά σε προάστια χωρίς σχεδιασμό, αυθαίρετα παντού και όλα στο πόδι. Νομίσαμε ότι μπορούμε να έχουμε τα γένια χωρίς τα χτένια. Η ύβρις του Ελληνικού ονείρου κατέρρευσε. Και ήρθε η τίσις! Το μόνο που μας λειπει τώρα είναι να γίνει και κανένας σεισμός...
Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό..» Πηγή: www.lifo.grΠαλιό. Να υποθέσω επομένως πως δεν χρησιμοποιείται πια? Eαν ναι, γιατί δεν το έχουν γκρεμίσει τότε? Εαν ισχύει αυτό που λέω και ύστερα απ αυτή τη πλυμμήρα, ως τον Φθινόπωρο δεν φύγει απο εκεί η εγκατάσταση αυτή τότε κύριε Αντιπεριφερειάρχα (που αμήχανα παραδεχτηκάτε μία απ τις αιτίες της πλυμμήρας) θα φταίτε. Ωραίο timing και οι βροχές. Όλο το καλοκαίρι τίποτα. Κατα την διάρκεια της πυρκαγιάς επίσης όυτε σταγόνα. Τώρα όμως με το τουλούμι, έτσι να δοθεί και η χαριστική βολή. Είμαστε και άτυχοι πανάθεμα μας...