Βυτιοφόρο εξετράπη της πορείας του και τυλίχθηκε στις φλόγες στο Δερβένι Θεσσαλονίκης

Βυτιοφόρο εξετράπη της πορείας του και τυλίχθηκε στις φλόγες στο Δερβένι Θεσσαλονίκης Facebook Twitter
EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)
0

Συναγερμός σήμανε τα μεσάνυχτα στην Πυροσβεστική, όταν βυτιοφόρο εξετράπη της πορείας του και έπιασε φωτιά, στην περιοχή του Δερβενίου Θεσσαλονίκης. 

Το βυτιοφόρο έπεσε από ύψος δέκα μέτρων σε παρακείμενο αγρό, με συνέπεια να τυλιχθεί στις φλόγες ο τράκτορας του οχήματος.

Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε μόνος του και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βυτιοφόρο κινείτο στην Εγνατία Οδό, και λίγο μετά την έξοδο για Κιλκίς, ο οδηγός του, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχό του.

Καθώς το οδόστρωμα στο σημείο ήταν υπερυψωμένο, το όχημα, αφού προσέκρουσε πρώτα σε διαχωριστικό, προσγειώθηκε εκτός δρόμου, από ύψος δέκα μέτρων, σε χωράφι.

Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστική δύναμη που επιχείρησε για την κατάσβεση της φωτιάς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM