Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Συγγνώμη από την μητέρα του 21χρονου - Δεν τη δέχτηκε ο πατέρας της φοιτήτριας

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Συγγνώμη από την μητέρα του 21χρονου - Δεν τη δέχτηκε ο πατέρας της φοιτήτριας Facebook Twitter
0

Η μητέρα του 21χρονου, που μαζί με έναν 19χρονο κατηγορούνται για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της άτυχης φοιτήτριας. 

«Ως μητέρα, πρώτα απ' όλα, καταλαβαίνω τον πόνο και την οδύνη της μητέρας, αλλά και του πατέρα της άτυχης Ελένης. Εύχομαι κανένας να μην περάσει αυτή τη δοκιμασία. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη. Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει και θα κρίνει τον γιο μου», δήλωσε η μητέρα του 21χρονου στην εφημερίδα Real News.

Όπως και οι γονείς της νεαρής φοιτήτριας, η μητέρα του 21χρονου ζητά επίσης να μάθει τι ακριβώς έγινε εκείνο το βράδυ στο σπίτι της στους Πεύκους, εκεί όπου η Ελένη Τοπαλούδη έπεσε στο πάτωμα αναίσθητη από χτύπημα ενός από των δυο κατηγορουμένων.

«Θέλω να μάθω ποιος από τους δύο έκανε τι. Το βάρος της ευθύνης του καθενός. Η ζωή μας έχει γίνει ένας εφιάλτης, όπως και της οικογένειας της άτυχης Ελένης. Έχουμε στιγματιστεί και δυστυχώς καθημερινά βιώνουμε περιστατικά άγνωστα σε εμάς. Δεν δικαιολογώ τον γιο μου για ό,τι έκανε. Θα πρέπει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με τις συνέπειες των πράξεών του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης, δεν δέχτηκε την συγγνώμη της μητέρας του 21χρονου, τονίζοντας πως όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία για εκείνον και την οικογένειά του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ