Σοκαριστικό ντοκουμέντο από την επίθεση άντρα σε 26χρονη στα Χανιά

Σοκαριστικό ντοκουμέντο από την επίθεση άντρα σε 26χρονη στα Χανιά Facebook Twitter
0

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι της Νέας Χώρας στα Χανιά από τις πρόσφατες επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Ντοκουμέντο που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας σοκάρει: τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου ένας άγνωστος επιτέθηκε σε βάρος μιας 26χρονης γυναίκας και το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. 

Φορώντας κουκούλα για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ο δράστης φαίνεται να αρπάζει το θύμα του από τον λαιμό και να το χτυπά δυνατά στο πρόσωπο. Η κοπέλα αντιστέκεται και προσπαθεί να τον απωθήσει ώσπου εκείνος το βάζει στα πόδια. 

Συνέβη ξανά

Όπως μεταδίδει το τοπικό flashnews.gr, παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από πολυκατοικία στην περιοχή. 

Σοκαριστικό ντοκουμέντο από την επίθεση άντρα σε 26χρονη στα Χανιά Facebook Twitter
Η είσοδος της πολυκατοικίας (ZARPANEWS)

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο άγνωστος επιτέθηκε στις 3:30π.μ σε νεαρή φοιτήτρια στην είσοδο του κτιρίου. Η κοπέλα κατάφερε να απομακρύνει το χέρι του δράστη από το στόμα της και τα ουρλιαχτά της να κινητοποίησαν τους ενοίκους που ειδοποίησαν τις αρχές.

Ο άνδρας τρόμαξε και το έβαλε στα πόδια ενώ, όπως μεταδίδει το zarpanews.gr, οι περιγραφές των δύο θυμάτων είναι πανομοιότυπες. 

Το κίνητρο του δράστη πάντως δεν φαίνεται να είναι η κλοπή αφού και στις δύο περιπτώσεις είχε την ευκαιρία να αρπάξει τις τσάντες των θυμάτων του αλλά δεν το έκανε.

Τι λέει η ένοικος που ειδοποίησε την αστυνομία

 

«Είχα μόλις μπει στην πολυκατοικία, τρία λεπτά πριν και είχα μόλις κλειδώσει την πόρτα μου, όταν άκουσα φρικτά ουρλιαχτά. Πραγματικά νόμιζα ότι το σκοτώνουν το κορίτσι. Άρχισα να χτυπάω την πόρτα μου δυνατά για να τρομάξει ο δράστης και να φύγει και φώναζα ότι καλώ την αστυνομία. Όντως πήρα την Αστυνομία και ήρθαν πάρα πολύ γρήγορα».

Μικρόσωμος δράστης

 

«Ευτυχώς το κορίτσι κατάφερε να τον κλωτσήσει και να τον κάνει να φύγει. Έδωσε λεπτομερή περιγραφή στην αστυνομία. Είναι κοντός, πολύ αδύνατος, αποστεωμένος, με βαθουλωμένα μάγουλα, με μούσια», προσθέτει. 

Την ώρα της επίθεσης, ο δράστης φορούσε δερμάτινα γάντια, και σκούρα ρούχα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM