Εξέλιξη σοκ στη δολοφονία Τοπαλούδη - Ο 19χρονος βίασε και άλλη κοπέλα μετά το φόνο

Εξέλιξη σοκ στη δολοφονία Τοπαλούδη - Ο 19χρονος βίασε και άλλη κοπέλα μετά το φόνο Facebook Twitter
7

Νέα σοκαριστική τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη καθώς ο ένας από τους κατηγορούμενους, ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής, φέρεται να βίασε μια ακόμα νεαρή γυναίκα μετά το φόνο τη φοιτήτριας. 

Η σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση σημειώθηκε σήμερα ύστερα από τη σύλληψη ενός 23χρονου Ρομά στο νησί της Ρόδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομολόγησε ότι μαζί με τον προφυλακισμένο 19χρονο  για την δολοφονία της φοιτήτριας, βίασαν από κοινού μια 19χρονη η οποία μάλιστα αναφέρεται πως είναι άτομο με αναπηρία.

Κατά την ομολογία του αυτό συνέβη τρεις μέρες μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Η εξέλιξη της υπόθεσης ανακοινώθηκε τώρα από την αστυνομική διεύθυνση Δωδεκανήσου και ήδη έχει συλληφθεί ο 23χρονος Ρομά, που ομολόγησε την πράξη του.

Οι δυο νεαροί κατηγορούνται πλέον ότι βίασαν την 19χρονη την 1η Δεκεμβρίου σε παραλιακή περιοχή της πόλης της Ρόδου και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο 23χρονος Ρομά που ομολόγησε την πράξη του και σήμερα πρόκειται να προσαχθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Από τα στοιχεία που κατατέθηκαν και δημοσιοποιεί η ΡΟΔΙΑΚΗ, προκύπτει ότι το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018, ο 23χρονος Ρομά μαζί με την 19χρονη κοπέλα, βρίσκονταν μαζί με την παρέα τους στην περιοχή του Ευαγγελισμού, στο κέντρο της Ρόδου.

Εκεί ο 23χρονος Ρομά μαζί με τον Αλβανό που γνωρίζονταν πρότειναν στην 19χρονη να μεταβούν όλοι μαζί μια βόλτα για να ακούσουν μουσική. Η βόλτα των τριών ατόμων κατέληξε στην περιοχή του Ενυδρείου, όπου οι δύο δράστες,  ανάγκασαν την κοπέλα σε συνουσία και σε άλλες ερωτικές πράξεις.

Η ίδια επιβεβαίωσε το γεγονός στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου με κατάθεσή της. Οι αστυνομικοί έφθασαν στην αποκάλυψη της υπόθεσης, έπειτα από καταγγελίες και στοιχεία που αξιοποιήθηκαν από τις καταθέσεις που είχαν δοθεί.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας 

Εξιχνιάστηκε χθες (17 Ιανουαρίου 2019), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση βιασμού ημεδαπής και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.

Πρόκειται για δυο άτομα, 23χρονο ημεδαπό και 20χρονο αλλοδαπό, ο όποιος βρίσκεται προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης για υπόθεση ανθρωποκτονίας-βιασμού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστικής αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων, οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 01.12.2018 οδήγησαν την ημεδαπή σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους.

Σήμερα, έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

 

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM