Ανήλικοι επιτέθηκαν σε γυναίκα στη Θήβα για να της αρπάξουν την τσάντα

Ανήλικοι επιτέθηκαν σε γυναίκα στη Θήβα για να της αρπάξουν την τσάντα Facebook Twitter
1

Θύμα άγριας επίθεσης με στόχο τη ληστεία έπεσε την Τρίτη μία γυναίκα στη Θήβα.

Όπως αναφέρει το tvstar, tο περιστατικό σημειώθηκε στο Πυρί της Θήβας δίπλα από τις σιδηροδρομικές γραμμές κοντά σε καταυλισμό Ρομά.


Το περιστατικό κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε κατάστημα επί της οδού Αγίου Αθανασίου, κεντρικό σημείο της πόλης.


Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να κατεβαίνει στη στάση του αστικού λεωφορείου και να κινείται παράλληλα στο δρόμο με σκοπό να τον διασχίσει περνώντας στο απέναντι πεζοδρόμιο.


Πέντε ανήλικοι, πιθανά Ρομά σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εμφανίζονται από τις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ και κατευθύνονται προς της στάση του λεωφορείου όπου περιμένει η γυναίκα για να περάσει απέναντι.


Δύο από αυτούς πλησιάζουν την γυναίκα με σκοπό την επίθεση ενώ οι υπόλοιποι εφοδιάζονται με πέτρες, όπως αναφέρει το ρερποτάζ, προκείμενου να αποτρέψουν οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στη ληστεία.


Οι δύο νεαροί επιτίθενται στην γυναίκα με μανία προσπαθώντας να την αρπάξουν την τσάντα, ωστόσο η γυναίκα αντιστέκεται και αρχίζει και καλεί σε βοήθεια.


Από τις φωνές της βγαίνει στο μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας μία γυναίκα φωνάζοντας «ληστεία, ληστεία πιάστε τους».


Οι ανήλικοι όπως φαίνεται στο βίντεο δεν πτοούνται, ρίχνουν τη γυναίκα στο δρόμο και προσπαθούν να της πάρουν την τσάντα.

Από το σημείο διέρχεται φορτηγό αυτοκίνητο και οι υπόλοιποι ανήλικοι αρχίζουν να πετάνε πέτρες στο παρμπρίζ του οχήματος μέχρι που ο οδηγός εγκαταλείπει το σημείο.

Οι δυο ανήλικοι καταφέρνουν τελικά να αποσπάσουν την τσάντα από τα χέρια της γυναίκας και να τραπούν σε φυγή προς τις γραμμές του τρένου.


Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά της αστυνομίας που ειδοποιήθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής.

Με πληροφορίες από tvstar

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Και τι έγινε μετά ? Έκανε τίποτα η αστυνομία ? Πήγε στον καταυλισμό ? Βρήκε τους μικρούς εγκληματίες ? Βρήκε η γυναίκα την τσάντα με τα υπάρχοντα της ? Αποδόθηκε δικαιοσύνη ?? Όχι σε όλα φαντάζομαι ...