Ενημέρωση ΕΜΥ για κακοκαιρία σε Αθήνα και Αττική - Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα και πώς θα κινηθούν

Ενημέρωση ΕΜΥ για κακοκαιρία σε Αθήνα και Αττική - Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα και πώς θα κινηθούν Facebook Twitter
0

Σφοδρή καταιγίδα πλήττει από το μεσημέρι την Αθήνα και πολλές περιοχές της Αττικής ενώ η ΕΜΥ προειδοποιεί για την εξέλιξη των φαινομένων και της κακοκαιρίας μέσα στη μέρα. 

«Έχουν ξεκινήσει οι καταιγίδες στα Βόρεια της Αττικής όπως καταγράφουν τα ραντάρ και οι δορυφορικές φωτογραφίες της ΕΜΥ με νότια επέκταση προς κέντρo.Εκτιμώμενη διάρκεια των πιο έντονων φαινομένων το επόμενο δίωρο» σημειώνει η ΕΜΥ.

Οι μετεωρολόγοι από το πρωί μιλούσαν για έντονα φαινόμενα στην Αττική, το μεσημέρι. Σε κάποιες περιοχές τα φαινόμενα ήταν πιο έντονα και σημειώθηκε ελαφριά χαλαζόπτωση.

Σύμφωνα με στοιχεία από το προγνωστικό μοντέλο BOLAM του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στην Αττική. Τα φαινόμενα αναμένονται κατά κύριο λόγο από το μεσημέρι έως και αργά το απόγευμα και θα επηρεάσουν κυρίως τα βόρεια και δυτικά τμήματα του νομού. Λόγω των κατά τόπους ισχυρών φαινομένων συνίσταται προσοχή στις μετακινήσεις και τις δραστηριότητες σε ανοικτούς χώρους. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ