Φθιώτιδα: Απολογείται ο 63χρονος που ασελγούσε στην 23χρονη ΑμεΑ

Φθιώτιδα: Απολογείται ο 63χρονος που ασελγούσε στην 23χρονη ΑμεΑ Facebook Twitter
0

Την Πέμπτη οδηγείται στον ανακριτή ο 63χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 23χρονης ΑμεΑ στη Φθιώτιδα.


Με καλυμμένο το πρόσωπό του, προσήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης στα Δικαστήρια Λαμίας ο 63χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 23χρονης πλέον με νοητική υστέρηση σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας.


Ο 63χρονος, μέσω του συνηγόρου του Δημήτρη Κρούπη, ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή την Πέμπτη στις 11:00 το πρωί.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του κατηγορουμένου, ο πελάτης του, ο οποίος φέρεται να είναι συγγενής του κοριτσιού, δηλώνει αθώος, ενώ και ο ίδιος αξιολογεί ως ελάχιστα τα στοιχεία που βρίσκονται στο κατηγορητήριο.

Υπενθυμίζεται ότι η αποκάλυψη της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 23χρονης που έχει νοητική υστέρηση από την παιδική της ηλικία στη Φθιώτιδα έγινε μέσα στις ημέρες του Πάσχα. Τότε μετά από σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα προφυλακίστηκε ένας 74χρονας γείτονας του κοριτσιού.

Ακολούθησαν όμως και νέες μαρτυρίες, καθώς και ιατροδικαστική εξέταση του κοριτσιού που φαίνεται ότι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από τον 63χρονο ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Με πληροφορίες από Lamiareport

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ