Μπάχαλο εκλογές στο Ηράκλειο - Αγνοούνται 50 εκλογικοί σάκοι

Μπάχαλο εκλογές στο Ηράκλειο - Αγνοούνται 50 εκλογικοί σάκοι Facebook Twitter
0

Με ευτράπελα εξελίσσεται η διαδικασία της παράδοσης του εκλογικού υλικού στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου καθώς από χθες αγνοούνται δεκάδες εκλογικοί σάκοι. Συγκεκριμένα είναι 50 οι σάκοι που δεν έχουν παραδοθεί ως αυτή την ώρα.

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει αναμένεται μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη της διαδικασίας ελέγχου της σταυροδοσίας και κανείς δεν γνωρίζει ακόμη το αποτέλεσμα. Τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις σε εκλογικά τμήματα ανά την Ελλάδα είναι αρκετά ακόμη και σήμερα, αλλά στο Ηράκλειο οι αγνοούμενοι σάκοι, είναι κάτι που δεν έχει καταγραφεί αλλού ακόμη.

Η είδηση έγινε αρχικά γνωστή χθες το βράδυ και Πρωτοδικείο παρέμεινε ανοιχτό όλη τη νύχτα, ενώ τα ξημερώματα παραδόθηκαν μόλις 4 εκλογικοί σάκοι. Η ΕΡΤ μεταδίδει πως οι δικαστικοί αντιπρόσωποι των εν' λόγω τμημάτων, ακόμη και από την πόλη του Ηρακλείου, δεν είχαν εμφανιστεί στο δικαστικό μέγαρο.

Τα τηλέφωνα του Πρωτοδικείου Ηρακλείου έχουν πάρει φωτιά, καθώς αναζητούν τους καθυστερημένους δικαστικούς αντιπροσώπους, οι οποίοι αν και βρισκόμαστε στο δεύτερο 24ωρο, μετά τις εκλογές, φαίνεται ότι λειτουργούν με άλλους ρυθμούς. 

Mε πληροφορίες από cretalive.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ