Λαμία: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας κυνήγησε και έπιασε ληστή

Λαμία: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας κυνήγησε και έπιασε ληστή Facebook Twitter
0

Αστυνομικός της Ασφάλειας Λαμίας καταδίωξε και έπιασε ληστή  στο σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.


Όλα ξεκίνησαν όταν τρεις άνδρες εισέβαλαν το βράδυ της Τετάρτης σε διαμέρισμα όπου διέμενε 64χρονη, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου, με σκοπό τη ληστεία.


Οι δράστες, αφαίρεσαν χρυσαφικά και μία τσάντα με προσωπικά έγγραφα, ωστόσο η 64χρονη τους αντιλήφθηκε την ώρα που ετοιμαζόταν να πηδήξουν από το μπαλκόνι και έβαλε τις φωνές.


Αστυνομικός της Ασφάλειας Λαμίας εκτός υπηρεσίας, που έτυχε να βρίσκεται σε παρακείμενη καφετέρια, άκουσε τις φωνές της γυναίκας και έσπευσε να καταδιώξει τους δράστες, οι οποίοι διέφυγαν προς της γραμμές του τρένου, ειδοποιώντας ταυτόχρονα την Άμεση Δράση.


Λίγη ώρα αργότερα και μετά από ανθρωποκυνηγητό, ο αστυνομικός κατάφερε ν' ακινητοποιήσει τον έναν εκ των δραστών, που είναι Ρομά 34 ετών και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport δεν ήταν από την περιοχή.


Σε βάρος του 34χρονου συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Λαμίας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ενώ συγχρόνως η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

Με πληροφορίες από Lamiareport

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ