Βίαιη ληστεία στο Χαϊδάρι: Γυναίκα έπεσε αναίσθητη μπροστά στους δράστες

Βίαιη ληστεία στο Χαϊδάρι: Γυναίκα έπεσε αναίσθητη μπροστά στους δράστες Facebook Twitter
1

Μία βίαιη ληστεία κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ενός μίνι-μάρκετ στο Χαϊδάρι

Την περασμένη Πέμπτη, δύο δράστες εισέβαλαν φορώντας κράνη στο κατάστημα και με όπλα στα χέρια απείλησαν τους δύο υπαλλήλους, μία γυναίκα και έναν άνδρα. Οι ληστές πέρασαν πίσω από τον πάγκο για να αδειάσουν το ταμείο. Λίγο αργότερα υποχρέωσαν τη γυναίκα να ξεκλειδώσει και κάποιο συρτάρι. 

Όλη αυτή την ώρα, μια πελάτισσα κρυβόταν πίσω από τους πάγκους, πεσμένη στο έδαφος. Στο βίντεο φαίνεται να πετά αντικείμενα σε έναν όρθιο άνδρα που παρακολουθεί άπραγος τη ληστεία. Όπως μεταδίδει το OPEN Beyond που έφερε στο φως της δημοσιότητας το βίντεο, λίγο αργότερα η γυναίκα σωριάστηκε λιπόθυμη μπροστά από το ταμείο. 

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο μίνι μάρκετ λίγα λεπτά αργότερα και, με προτεταμένα τα όπλα, κινήθηκαν προς το κατάστημα. Όπως φαίνεται από εξωτερική κάμερα του μίνι μάρκετ, ο ένας από τους δύο αξιωματικούς φροντίζει να πάρει τα κλειδιά από την κλεμμένη μηχανή που είχαν αφήσει πίσω τους οι δράστες.

Ακολούθησε καταδίωξη στο δάσος Χαϊδαρίου. Ένας από τους ληστές πέταξε το όπλο για να μην βρεθεί πάνω του σε έλεγχο. Ωστόσο οι αξιωματικοί της αστυνομίας κατάφεραν να τον συλλάβουν και λίγο αργότερα ομολόγησε πως με τον συνεργό του είχαν διαπράξει και άλλες ληστείες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μηχανή ήταν κλεμμένη από την περιοχή της Κυψέλης.

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια