Σεισμός

Κάρπαθος: Τον σκότωσε με 9 μαχαιριές και έπεσε στη θάλασσα για να ξεφύγει κολυμπώντας

Κάρπαθος: Τον σκότωσε με 9 μαχαιριές και έπεσε στη θάλασσα για να ξεφύγει κολυμπώντας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ένα στυγερό έγκλημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Κάρπαθο

Λίγο μετά τις 12, ένας 27χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε με 9 μαχαιριές τον ιδιοκτήτη ενός μπαρ στην περιοχή Πηγάδια, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία απολύτως αντιπαράθεση, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται η rodiaki.gr.

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα: ο δράστης που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα στο παρελθόν, εμφανίστηκε στην επιχείρηση του 68χρονου, τράβηξε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα με τουλάχιστον 9 χτυπήματα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου και εξέπνευσε ενώ η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Ο 27χρονος αψήφησε τις εντολές των αστυνομικών, έπεσε στη θάλασσα και, σύμφωνα με τα όσα είπαν στη ΡΟΔΙΑΚΗ κάτοικοι του νησιού, κολύμπησε σε κοντινή βραχονησίδα όπου και κρύφτηκε. Αμέσως κινητοποιήθηκε το λιμενικό σώμα και με πλωτό σκάφος, αστυνομικοί και λιμενικοί πέρασαν απέναντι στη βραχονησίδα, όπου και τον εντόπισαν συλλαμβάνοντάς τον. 


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης δεν εξήγησε στους αστυνομικούς τα κίνητρά του και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Με πληροφορίες από rodiaki.gr

Ελλάδα
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM