«Δεν κινδύνευσε κανείς»- Η Πάολα απαντά για το πλημμυρισμένο κέντρο και τον κόσμο που εγκλωβίστηκε

«Δεν κινδύνευσε κανείς»- Η Πάολα απαντά για το πλημμυρισμένο κέντρο και τον κόσμο που εγκλωβίστηκε Facebook Twitter
1

Οι εικόνες που συνόδευαν την είδηση πως σχεδόν 1000 άτομα χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από πλημμυρισμένο νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδούσε η Πάολα, έκαναν χθες το γύρο του διαδικτύου.

Πολλοί σχολίαζαν το πώς ενώ η βροχή είχε αρχίσει να προκαλεί προβλήματα και τα νερά είχαν αρχίσει να πλημμυρίζουν το κέντρο της Αχαΐας, ο κόσμος έδειχνε να μην έχει αντιληφθεί την επικινδυνότητα του φαινομένου. Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν στα social media, εμφανίζεται η Πάολα να τραγουδά στη σκηνή ενώ τα νερά της βροχής είχαν αρχίσει να πέφτουν μέσα στο χώρο. Κάποιοι ανέβηκαν σε τραπέζια για να προφυλαχθούν, αλλά δεν έφυγαν προκειμένου να δουν την τραγουδίστρια, λίγο πριν η βραδιά διακοπεί απότομα λόγω της κατάστασης που χειροτέρευε.

Τελικά ο χείμαρρος που βρίσκεται δίπλα στο νυχτερινό κέντρο υπερχείλισε, με αποτέλεσμα περίπου 1.000 άτομα να μην μπορούν να βγουν από το κέντρο. Πυροσβεστική και Αστυνομία κλήθηκαν στο σημείο και συνέβαλαν στην απομάκρυνση του κόσμου. Σύμφωνα με την αστυνομία εγκλωβίστηκαν περισσότερα από 1.000 άτομα στο κέντρο στο Δρέπανο, λόγω υπερχείλισης του γειτονικού χειμάρρου. Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, όπου σε συνεργασία με την «Ολυμπία» οδό έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών και τα αυτοκίνητα διοχετεύθηκαν στον αυτοκινητόδρομο.

Πριν από λίγες ώρες η Πάολα με ανάρτησή της στο Instagram απάντησε για όσα έγιναν στο κέντρο. Η τραγουδίστρια σημειώνει πως δεν κινδύνευσε κανείς από τους θαμώνες και ευχαριστεί τις αρχές που συνέδραμαν ώστε να βγουν όλοι ασφαλείς. Παράλληλα ζητά συγγνώμη που η εμφάνισή της αναβλήθηκε ενώ ενημερώνει πως ορίστηκε νέα ημερομηνία. Η ανάρτηση στο προφίλ της τραγουδίστριας, η οποία δείχνει να είναι και η επίσημη απάντηση του νυχτερινού κέντρου, αναφέρει πως η Πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο και σημειώνει πως είχαν ενημέρωση για κακοκαιρία, αλλά δεν περίμεναν τόσο ακραία φαινόμενα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

volcano new date 19/7

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✯P Λ Ø L Λ✯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official__) στις

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ