Ικαρία: Εξαφανίστηκε τουρίστρια - Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού

Ικαρία: Εξαφανίστηκε τουρίστρια - Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού Facebook Twitter
Φωτογραφία: Ικαριακή Ραδιοφωνία
0

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ικαρία για την εξαφάνιση μίας 34χρονης τουρίστριας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού. 

Σύμφωνα με το ikariaki.gr, την εξαφάνιση της γυναίκας, η οποία είναι από τη Βρετανία, δήλωσε στην αστυνομία ο 38χρονος Κύπριος σύντροφός της. Το ζευγάρι έφτασε στο νησί στις 3 Αυγούστου.

Πυροσβεστική, αστυνομία και λιμενικό «χτενίζουν» στεριά και θάλασσα για να εντοπίσουν ίχνη της τουρίστριας. Εθελοντές πυροσβέστες και διασώστες, ομάδα ειδικών αποστολών της Πολιτικής Προστασίας της Ικαρίας και πολλοί κάτοικοι συμμετέχουν στις έρευνες. Κλήθηκε επίσης από την Αθήνα και έφτασε στο νησί ελικόπτερο της πυροσβεστικής που θα βοηθήσει στις έρευνες από αέρος.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η γυναίκα βρισκόταν στο νησί με τον σύντροφό της και χθες επρόκειτο να αναχωρήσουν. Όταν ξύπνησε το πρωί, ο άνδρας είδε ότι η γυναίκα έλειπε, επικοινώνησε μαζί της μέσω κινητού και εκείνη τον ενημέρωσε πως είχε πάει για τρέξιμο, σύμφωνα με την εφημερίδα Ικαριακή, στην περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου. Στη συνέχεια όμως η γυναίκα δεν απαντούσε στο τηλέφωνό της. Έτσι ο άνδρας δήλωσε το μεσημέρι την εξαφάνισή της. 

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Φάρου (Δράκανο), ενώ αργότερα δυνάμεις εθελοντών πυροσβεστών έψαξαν μέχρι το χωριό Καταφύγι και όλη την ορεινή περιοχή χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες σήμα από το κινητό της αγνοούμενης εντοπίστηκε από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων, ενώ το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής συνεχίζει την έρευνα και μετά την δύση του ήλιου, στην περιοχή του Δράκανου, αφού είναι εξοπλισμένο με θερμοκάμερες τελευταίας τεχνολογίας.

Μέχρι αργά χθες βράδυ η τουρίστρια δεν είχε εντοπιστεί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ