Μπλακ άουτ στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης: Σκοτάδι σε σήραγγες - Εκτός λειτουργίας τα διόδια

Μπλακ άουτ στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης: Σκοτάδι σε σήραγγες - Εκτός λειτουργίας τα διόδια Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Προβλήματα παρουσιάστηκαν νωρίτερα στην κυκλοφορία των οχημάτων, στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, εξαιτίας ενός γενικευμένου μπλακ άουτ.

Η διακοπή ρεύματος στο ύψος της Λεπτοκαρυάς, είχε ως αποτέλεσμα να σβήσουν όλα φώτα στο συγκεκριμένο τμήμα της εθνικής οδού που έχει σήραγγες. Λόγω του μπλακ άουτ, εκτός λειτουργίας τέθηκαν και τα διόδια στη Λεπτοκαρυά. 

Σύμφωνα με μαρτυρία, ορισμένοι οδηγοί ακινητοποίησαν τα οχήματά τους μέσα στις σήραγγες μετά τη σύγχυση που προκλήθηκε από τη διακοπή του ρεύματος. Ο αξιωματικός ασφαλείας του Α/Τ Πλαταμώνα που μίλησε στο LiFO.gr, επιβεβαιώνει το μπλακ άουτ αλλά διαψεύδει κατηγορηματικά τις αναφορές για σταματημένα Ι.Χ μέσα στα τούνελ.  

«Το ρεύμα αποκαταστάθηκε σχεδόν αμέσως ενώ η κυκλοφορία δεν διακόπηκε πότε», διαβεβαίωσε η ίδια πηγή, υπογραμμίζοντας ότι τα οχήματα συνέχισαν να κινούνται κανονικά, χάρη στα φώτα πορείας - έστω και με ελαφρώς μικρότερη ταχύτητα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM