Φονική συμπλοκή στη Φθιώτιδα - Τον σκότωσαν με χτύπημα κασμά

Φονική συμπλοκή στη Φθιώτιδα - Τον σκότωσαν με χτύπημα κασμά Facebook Twitter
0

Φονική κατάληξη είχε μία λεκτική αντιπαράθεση στην Πελαγία Φθιώτιδας το απόγευμα της Τρίτης. Νεκρός είναι ένας 41χρονος.

Σύμφωνα με την αδερφή του θύματος, τη μαρτυρία της οποία επικαλείται το LamiaReport, η συμπλοκή έγινε μεταξύ Ρομά αλβανικής υπηκοότητας. Δύο δίδυμα αδέλφια 33 ετών, επιτέθηκαν στον 41χρονο με γροθιές και κλωτσιές και κάποια στιγμή τoν χτύπησαν με έναν κασμά στο κεφάλι. 

Το περιστατικό μάλιστα έγινε έξω από τη σκηνή στον καταυλισμό όπου διαμένει η πολυμελής οικογένεια του θύματος. Ο 41χρονος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών. Η οικογένεια διαμένει προσωρινά στον καταυλισμό που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού. 

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός γύρω στις 18:00' στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας το οποίο ενημέρωσε την Αστυνομία.

Οι δράστες, μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή προσπαθώντας να εξαφανιστούν. Ακολούθησε καταδίωξη στη γύρω περιοχή από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας και της Άμεσης Δράσης Λαμίας, που είχε ως αποτέλεσμα να τους συλλάβουν στην παραλία της Πελασγίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι δράστες φέρεται να υποστήριξαν ότι το θύμα, τους είχε κλέψει ξύλα και πήγαν απλά να του ζητήσουν το λόγο και εκεί εξελίχθηκε σε συμπλοκή, χωρίς όμως να έχουν πρόσθεση να σκοτώσουν τον 41χρονο.

Στον καταυλισμό επικρατεί αναβρασμός και οι Αρχές φοβούνται για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Αυτή την ώρα οι δράστες  μεταφέρονται στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM