Ανακοινώθηκε η εναρκτήρια συνάντηση για το έργο «Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο Πλάκας – Μοναστηράκι»

Ανακοινώθηκε η εναρκτήρια συνάντηση για το έργο «Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο Πλάκας – Μοναστηράκι» Facebook Twitter
0

Ξεκινά η πορεία υλοποίησης του έργου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών «Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο Πλάκας - Μοναστηράκι».

Η εναρκτήρια συνάντηση του έργου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, στις 5.00 μ.μ., στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου (Πανεπιστημίου 44,2os όροφος).

Στόχος της συνάντησης, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του επιμελητηρίου, είναι να τύχει λεπτομερούς επεξεργασίας η ιστορική εμπορική αξία της περιοχής, να αποτυπωθεί η σημερινή εμπορική κατάστασή της, να υπογραμμιστούν τα προβλήματα και να καταγραφούν οι διαδικασίες και οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να λάβουν χώρα.

Επίσης, να ενημερωθούν τα ενδιαφερόμενα μέρη του Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα που εμπλέκονται - μετέχουν στο έργο με σκοπό την εξοικείωση και την ανταλλαγή απόψεων. Παράλληλα με την ενημέρωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις προτάσεις τους για τις δραστηριότητες και το σχεδιασμό του έργου.

Τα αποτελέσματα της διαβούλευσης στην εναρκτήρια συνάντηση θα αποτελέσουν τη βάση, πάνω στην όποια θα στηριχθεί η κοινή πορεία επιτυχούς συνεργασίας και η υλοποίηση του έργου, όλων των εμπλεκομένων ομάδων, φορέων, ατόμων, ειδικών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ