Κως: Νεκρό ανασύρθηκε το παιδί που αγνοούνταν μετά τη σύγκρουση λέμβου

Κως: Νεκρό ανασύρθηκε το παιδί που αγνοούνταν μετά τη σύγκρουση λέμβου Facebook Twitter
0

Νεκρό ανασύρθηκε ένα 3χρονο παιδί που αγνοούνταν από τη σύγκρουση σκάφους του Λιμενικού με λέμβο που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες στην Κω.


Ειδικότερα, η λέμβος στην οποία επέβαιναν 34 πρόσφυγες και μετανάστες και δεν έφερε φώτα ναυσιπλοΐας, συγκρούστηκε με το σκάφος του Λιμενικού, που πραγματοποιούσε προγραμματισμένη περιπολία στην περιοχή, με αποτέλεσμα η βάρκα να αναποδογυρίσει και οι επιβαίνοντες να βρεθούν στη θάλασσα.

Αρχικά, αγνοούνταν δύο άνδρες και ένα παιδί, ωστόσο, λίγο μετά τις 8:00 εντοπίστηκε ο ένας άνδρας και γύρω στις 10 ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το παιδί.

Τα άτομα που περισυνελέγησαν μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Κω, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του νησιού.

Στην περιοχή πραγματοποιούν έρευνες τρία πλωτά του Λιμενικού, ένα ιδιωτικό σκάφος, ένα ελικόπτερο σούπερ πούμα, ένα σκάφος της Frontex και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, προκειμένου να εντοπιστεί ο αγνοούμενος.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM