Άγρια ανταλλαγή πυροβολισμών στο Χαϊδάρι

Άγρια ανταλλαγή πυροβολισμών στο Χαϊδάρι Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Άγρια ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Χαϊδάρι

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, περί τις 00:30 άγνωστοι ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την οδό Κανάρη και ένας άνδρας που κοιμόταν σε παρακείμενο ΙΧ σώθηκε από τύχη. 

Οι δύο ομάδες αγνώστων έριξαν τουλάχιστον 20 σφαίρες από 9άρι και 45άρι πιστόλι αντίστοιχα. Σφαίρες καρφώθηκαν στα τζάμια του οχήματος του ηλικιωμένου που κοιμόταν σε κοντινό πάρκο, χωρίς ο ίδιος να τραυματιστεί. Μετά την συμπλοκή οι δράστες τράπηκαν σε φυγή - η μία ομάδα προς το Δρομοκαΐτειο και η άλλη από την οδό Κανάρη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω κτιρίων και αυτόπτες μάρτυρες πρόθυμους να καταθέσουν. 


Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε τραυματισμός και προς το παρόν δεν έχει εξακριβωθεί αν ο ηλικιωμένος ήταν στόχος. Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τους δράστες και διεξάγει έρευνες για την ταυτότητα και τα κίνητρά τους. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM